Rămas bun, Stela Popescu!

TEST ONLINE: Alege o bulina verde si vezi CAT DE GELOS ESTI

TEST ONLINE: Alege o bulina verde si vezi CAT DE GELOS ESTI. Vezi ce te caracterizeaza!

Bulina verde pe care o alegi spune cat de gelos esti!

Esti o persoana care isi banuieste imediat partenerul de infidelitate sau esti mai degraba genul relaxat, care nu se gandeste la acest lucru.

TEST ONLINE: Alege o bulina verde si vezi CAT DE GELOS ESTI. Vezi ce te caracterizeaza!

Poate ca esti o persoana pentru care conteaza doar faptele sau genul de om care are deplina incredere in persoana iubita.

Esti o persoana geloasa doar in relatia de iubire sau chiar si cu prietenii manifesti o astfel de atitudine?

Vezi cat esti de gelos! Alege o bulina verde si citeste interpretarea mai jos!

test online

test online

1. Daca ai ales prima bulina verde, inseamna ca esti genul de om relaxat, care priveste toate lucrurile cu detasare si cu mintea limpede. Nu vei fi niciodata gelos fara motiv si analizezi orice aspect al relatiei tale foarte logic.

2. A doua bulina verde reprezinta o persoana care nu este deloc geloasa. Daca ai ales-o si tu pe aceasta, inseamna ca e posibil sa nu recunosti infidelitatea nici daca s-ar plimba prin fata ta. Pur si simplu, ai prea multa incredere in oameni!

TEST ONLINE. Afla ce personaj malefic reprezinta latura ta obscura!

TEST ONLINE. Ce vezi in imagine? Raspunsul dezvaluie TOTUL despre personalitatea ta!

3. Nu esti genul gelos dar in anumite circumstante te poti transforma intr-o persoana suspicioasa.

5. Esti verde de gelozie! Persoana iubita nu scapa de interogatoriu sau banuieli si pana si prietenii au de suferit de pe urma geloziei tale exagerate.

5. Nu esti genul gelos, insa atunci cand ai un motiv, te transformi complet! Chiar daca nu vei cauta intionat mesaje in telefon sau semne ca partenerul te-ar putea insela, atunci cand apare ceva ce te-ar putea face sa iti pui un semn de intrebare iei foc si incepi sa banuiesti orice!

6. Plin de incredere. Inainte de toate, tu ai incredere in tine, lucru care te face sa fii foarte sigur si pe relatia ta. Nu crezi ca ai putea fi inselat.

0