Alege o rochie de mireasa si afla care sunt sansele tale de divort, in procente!

Cele mai multe femei au marele vis de a ajunge in fata altarului, la brat cu sufletul pereche, in rochie de mireasa. Cu siguranta fiecare femeie are in minte cum ar trebui sa arate rochia ideala pentru ea.

Urmatorul test te pune la mare incercare. Alege o rochie de mireasa din cele 6 de mai jos si descopera care sunt sansele tale de divort.

Doua dintre rochiile de mireasa de mai jos sunt purtatoare de ghinion, adica au un procent de divort de 80%.

Psihologii si cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca rochia de mireasa spune multe despre personalitatea fiecarei femei, indicand felul in care se poarta in cuplu si unde pot duce certurile frecvente ori incapatanarea.

Descopera daca esti o femeie independenta si vrei ca partenerul sa respecte acest lucru ori pur si simplu ai prea multe pretentii de la partener, ceea ce duce inevitabil la o despartire.

RECOMANDARE TEST ONLINE: Testul-acuarela dezvaluie CE SIMTI CHIAR IN ACEST MOMENT. Vezi ce culoare are sufletul tau acum!

RECOMANDARE TEST ONLINE: Esti primul venit pe lume sau singur la parinti? Uite ce spune asta despre tine!

rochie-de-mireasa-28102015-1

IMAGINEA 1: Daca ai ales prima rochie de mireasa, sansele de a divorta sunt scazute (11%). Esti o femeie afectuoasa, extrem de tandra cu partenerul tau si foarte receptiva.

Esti capabila sa iti intelegi iubitul atunci cand se afla in dificultate si ii oferi sprijin necontenit.

IMAGINEA 2: Daca ti-a tras cu ochiul rochia de la punctul 2, sansele de divort sunt uriase: 80%. Desi pare o rochie simpla, aceasta ascunde multe secrete.

Eleganta si simplitatea pot fi un obstacol in carea fericirii tale, mai ales daca partenerul tau de viata isi doreste mereu activitate si diversitate.

Relatia voastra poate ajunge la plafonare daca nu iti doresti mai mult de la viata, daca nu iti folosesti creativitatea pentru a tine vie flacara iubirii.

IMAGINEA 3: Aceasta rochie de mireasa este una norocoasa. Sansele de a divorta sunt foarte mici, de doar 5%.

Poti sa fii o femeie matura, serioasa cand vine vorba de intreprins fapte mari, dar in acelasi timp esti si copilaroasa si crezi mult ca spiritul ludic ajuta relatia sa evolueze.

Vezi celelalte interpretari in pagina urmatoare

0