Joviale.ro și Imademoiselle.ro, dați-mi banii înapoi!

Cel mai enervant lucru este să fii prostit pe banii tăi! Asta am pățit și eu. În urmă cu o lună mi-a apărut în news feed pe pagina de Facebook o frumoasă reclamă la site-ul imademoiselle.ro.

Update: În urma articolului publicat, am fost contactată de reprezentanții celor două site-uri. M-au anunțat că îmi vor da banii, dar să șterg articolul. Am primit banii, dar articolul nu va fi șters!

O minunăție de rochie la care nu am rămas indiferentă.

Am intrat pe pagină și am lăsat un mesaj în privat (mai jos vă prezint și conversația).

Amabilitate, promptitudine, totul perfect…până la sosirea coletului. Deschid pachetul și surpriză: o rochie imensă, nicidecum ce comandasem. Nu mai spun că nu avea nicio legătură cu fotografia de prezentare de pe site. Le scriu din nou, le explic că este foarte mare. Mi se răspunde rapid și îmi spun să trimit coletul prin curier (plătit de mine) și îmi vor trimite măsura potrivită. Zis și făcut.

A doua surpriză oferită de minunatul site imademoiselle.ro se afla în cel de-al doilea colet. ALTĂ ROCHIE. O „cârpitură”, dintr-un material neglijabil, nicio legătură cu cea trimisă inițial, fără termen de comparație cu cea din fotografia de pe site. Le scriu din nou, deloc drăguță de această dată și le transmit că îmi vreau banii înapoi. Mi se transmit termenii și condițiile, pe scurt în 14 zile îmi primesc banii. Au trecut nu 14, ci 33 de zile.

Le-am mai scris și cu scuzele de rigoare am fost rugată să înțeleg că este o problemă în sistem. Am înțeles, dar cât? Nu voi mai găsi răspunsul la întrebare, pentru că nu mai am acces pe pagina lor, iar numărul de telefon prezentat de ei este închis. Bravo, imademoiselle.ro!

Bonus pentru seriozitate: articolul a fost postat pe rețeaua de socializare unde vă place să păcăliți oamenii!

Mai jos aveți conversația cu administratorii site-ului imademoiselle.ro

Am încercat să obținem un drept la replică, însă reprezentanții celor două site-uri colaboratoare nu au oferit niciun răspuns până la ora publicării acestui articol.

9 comentarii


9 comentarii

 1. Silviu , 17 iulie 2017 la 12:30

  Continuati articolul cu Joviale.ro și Imademoiselle.ro deoarece fac acelasi lucru trag teapa la oameni.

 2. Daniela , 26 iulie 2017 la 19:52

  Aceeasi situatie am intampinat si eu cu o comanda de 2 rochii la imademoiselle. Am comandat in luna aprilie 2017 si mi-a ajuns coletul la jumatatea lunii iunie. Am facut retur la 2 zile si de atunci astept banii dupa ce i-am contactat de nenumarate ori pe messenger, singura posibilitate de contact, de altfel. Sunt mai mult decat neseriosi!!!! Nu recomand nimanui, mai ales ca produsele nu au nimic in comun cu prezentarea foto. O imensa dezamagire.

 3. Pancu Simona , 4 august 2017 la 16:00

  Buna! Luna trecuta am cerut si eu un retur. Clar rochiile nu sunt ca cele prezentate pe site. Nici materialul, nimic. Mi s.a precizat acest lucru (Pentru retur depuneti coletul printr-o firma de curierat (nu lucram cu POSTA).
  Depuneti coletul la adresa: Str.Tineretului nr 8(Moara Dunarii), loc.Oltenita jud.Calarasi. Achitați taxa de transport și puneri ramburs contravaloarea produsului. Banii va sunt aduși de curier. |)Zis si facut. Am trimis coletul, ce sa vezi, nu l.au acceptat, au fost contactati de 3 ori de curier, l.am trimis cu fan Courier. In termen de 7 zile, vine inapoi coletu. bineinteles am platit si transportul 20,20 dus, si inapoi 20,20. Am incercat tot sa iau legatura cu ei. nimic. le.am trimis mesaje peste mesaje pe fb, si e.mail. Eu am depus o cerere la OPC. faceti acelasi lucru. Se poate si online facuta cererea.

 4. Pancu Simona , 4 august 2017 la 16:23

  Bine ca am gasit acest articol. Il postez peste tot.

 5. Rosca , 8 august 2017 la 14:41

  Off.sunt asa plină de nervi!!!
  M-am săturat să le scriu si sa ii sun în fiecare zi..le voi face reclamație pe toate rețelele să nu mai ia nimeni teapa de la ei!

 6. Alex O , 24 august 2017 la 11:29

  Ft tare articolul…pacat ca prietena mea l-a vazut dupa ce deja a facut comanda la jepcarii astia..
  Acum a ramas cu 300 ron dati pe niste carpe cu care spalam pe jos

 7. GETA , 28 august 2017 la 17:05

  La fel am patit si eu cu returul. Cum pot depune o cerere la OPC?

 8. Ayda , 31 august 2017 la 17:54

  Neserioși,la fel am pățit și eu,nici măcar de șters pe jos nu sunt bune,nu au nimic valabil nici măcar un nr de tel și nici macar1% garanția ca Primești banii înapoi.Am sa ma mai interesez sa văd dacă mai pot face ceva pt recuperarea banilor.Pacat ca am văzut acest articol prea tarziu

 9. Denisa Neacsu , 19 septembrie 2017 la 22:47

  Va rog frumos sa se faca ceva in privinta site-ului imademoiselle deoarece si eu am fost pacalita ! Mi-au trimis o rochie S care e super mica in conditiile in care eu port doar marimea S la orice si au spus ca imi vor trimite un al colet pana la o data mentionata de ei si ca sa vezi, nu am primit nici coletul si niciun raspuns din partea lor. Si chiara veam nevoie de rochie..

x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta