Joviale.ro și Imademoiselle.ro, dați-mi banii înapoi!

Cel mai enervant lucru este să fii prostit pe banii tăi! Asta am pățit și eu. În urmă cu o lună mi-a apărut în news feed pe pagina de Facebook o frumoasă reclamă la site-ul imademoiselle.ro.

Update: În urma articolului publicat, am fost contactată de reprezentanții celor două site-uri. M-au anunțat că îmi vor da banii, dar să șterg articolul. Am primit banii, dar articolul nu va fi șters!

O minunăție de rochie la care nu am rămas indiferentă.

Am intrat pe pagină și am lăsat un mesaj în privat (mai jos vă prezint și conversația).

Amabilitate, promptitudine, totul perfect…până la sosirea coletului. Deschid pachetul și surpriză: o rochie imensă, nicidecum ce comandasem. Nu mai spun că nu avea nicio legătură cu fotografia de prezentare de pe site. Le scriu din nou, le explic că este foarte mare. Mi se răspunde rapid și îmi spun să trimit coletul prin curier (plătit de mine) și îmi vor trimite măsura potrivită. Zis și făcut.

A doua surpriză oferită de minunatul site imademoiselle.ro se afla în cel de-al doilea colet. ALTĂ ROCHIE. O „cârpitură”, dintr-un material neglijabil, nicio legătură cu cea trimisă inițial, fără termen de comparație cu cea din fotografia de pe site. Le scriu din nou, deloc drăguță de această dată și le transmit că îmi vreau banii înapoi. Mi se transmit termenii și condițiile, pe scurt în 14 zile îmi primesc banii. Au trecut nu 14, ci 33 de zile.

Le-am mai scris și cu scuzele de rigoare am fost rugată să înțeleg că este o problemă în sistem. Am înțeles, dar cât? Nu voi mai găsi răspunsul la întrebare, pentru că nu mai am acces pe pagina lor, iar numărul de telefon prezentat de ei este închis. Bravo, imademoiselle.ro!

Bonus pentru seriozitate: articolul a fost postat pe rețeaua de socializare unde vă place să păcăliți oamenii!

Mai jos aveți conversația cu administratorii site-ului imademoiselle.ro

Am încercat să obținem un drept la replică, însă reprezentanții celor două site-uri colaboratoare nu au oferit niciun răspuns până la ora publicării acestui articol.

1


1 comentariu

  1. Silviu , 17 iulie 2017 la 12:30

    Continuati articolul cu Joviale.ro și Imademoiselle.ro deoarece fac acelasi lucru trag teapa la oameni.

x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta