Un fizician rus a studiat 10 ani puterea rugăciunii ”Tatăl Nostru” înainte de masă! Rezultatul te va pune pe gânduri

Oamenii de știință din Rusia au aflat care sunt miracolele care se întâmplă când se face semnul crucii și când se spune o rugăciune înainte de masă. Se pare că astfel se vor purifica apa și mâncarea consumate.

Un fizician rus a studiat 10 ani puterea rugăciunii ”Tatal Nostru” înainte de masă. Rezultatele sunt uimitoare

Fizicianul Angelina Malakhovskaya susține că dacă se face semnul crucii deasupra mâncărurilor și băuturilor care vor fi consumate la masă, atunci acestea vor fi purificate. Cercetătoarea Malakhovskaya a studiat timp de 10 ani puterea rugăciunii ”Tatăl Nostru”. Împreună cu alți oameni de știință, Angelina Malakhovskaya a observat care este impactul rugăciunilor și a semnului crucii asupra bacteriilor patogene. Au fost luate mostre de apă din lacuri, râuri și fântâni. Înainte de rugăciune și înainte de a fi făcut semnul crucii, în toate mostrele de apă existau bacterii. După rugăciune și după ce s-a făcut semnul crucii, numarul bacteriilor din apă a scăzut foarte mult. A fost observată o scădere a bacteriilor de până la șapte, zece sau chiar mii de ori. Rugăciunile au fost spuse de credincioși, dar și de necredincioși. Iar rezultatele au fost aceleași.

Și oamenii simt efectele benefice ale rugăciunilor. Astfel, după ce este rostită o rugăciune, s-a observat că presiunea sângelui se îmbunătățește.

Rezultatele benefice se vor observa numai dacă semnul crucii este făcut așa cum trebuie, spun studiile. În caz contrar, rezultatele nu apar. Este bine ca în timp ce se face semnul crucii să fie atinse punctele cheie de pe corp.

Să nu uităm ce a spus Arsenie Boca în legătură cu semnul crucii și să ținem cont de cuvintele sale: ”Fă cruce pe tot ce mănânci și bei, fie ea și otrăvită, crucea anulează tot.”, conform andreilaslau.ro.

Articole pe aceeași tema:

Efectele vindecatoare ale rugaciunilor

Ce trebuie sa stii cand rostesti rugaciunea „Tatal nostru”

0