Pune detergent în sacul de praf al aspiratorului și vezi ce se întâmplă. Vei face mereu asta

Află ce se întâmplă dacă pui detergent în sacul aspiratorului. Este un truc pe care îl vei folosi mereu după ce îl vei încerca.

Pune detergent în sacul de praf al aspiratorului și vezi ce se întâmplă. Vei face mereu asta

Dacă vei pune detergent în sacul de praf al aspiratorului înainte de a-l folosi, vei observa că în casă se va simți un miros plăcut. De asemenea, praful nu se va mai ridica la fel ca înainte.

Așa că, dacă ai acasă un aspirator simplu, lucrul acesta nu înseamnă că nu poți avea o casă îngrijită, fără urmă de praf.

Pentru ca locuința ta să aibă mereu un miros plăcut și proaspăt ai putea pregăti acasă o soluție. Astfel, nu vei mai da banii pe diferite produse folosite în acest sens. Amesteul acesta costă puțin și este eficient. Iată cum trebuie să procedezi.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

– puțin detergent (îl poți folosi fără probleme pe cel pe care îl ai deja acasă)
– apă
– bicarbonat de sodiu

CITEȘTE ȘI: Produse de curatenie pe care le poti face acasa

CITEȘTE ȘI: A pus o linguriță de piper în mașina de spălat. Când vei vedea motivul, vei face și tu la fel!

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente. Pune-le într-un recipient cu pulverizator, după care îl poți folosi de fiecare dată când este necesar.

Astfel nu vei mai da banii pe odorizante. Poți apela la acest truc simplu, eficient și ieftin pentru ca în locuința ta să fie mereu un miros plăcut, proaspăt.

De asemenea, poți pune detergent în sacul de praf al aspiratorului. Sunt trucuri pe care le poți încerca și tu. Sunt eficiente. După ce le vei încerca o dată, vei face mereu asta.

0