Nu mai arunca pliculețele de silicon din cutia de pantofi! Iată cum le poți utiliza

Foarte multe persoane aruncă pliculețele de silicon din cutia de pantofi. Însă, acestea pot fi utilizate în diferite scopuri. Iată despre ce este vorba.

Nu mai arunca pliculețele de silicon din cutia de pantofi! Iată cum le poți utiliza

1. Îți poți usca telefonul cu ajutorul lor. Dacă ți-ai udat telefonul, atunci l-ai putea pune într-o pungă împreună cu pliculețele de silicon din cutia de pantofi. Leagă punga la capăt și lasă telefonul acolo timp de 24 de ore.

2. Te ajută să îți menții bijuteriile strălucitoare. În timp, bijuteriile își pierd strălucirea. De vină poate fi umiditatea. Din fericire, există o soluție. Tot ce trebuie să faci este să pui în cutia de bijuterii câteva pliculețe de silicon, iar problema se va rezolva.

3. Elimină mirosul neplăcut din geanta de sală. Dacă mergi la sală, atunci poate ai observat la un moment dat că geanta în care îți ții echipamentul a căpătat un miros neplăcut. Asta se întâmplă din cauza bacteriilor de pe hainele transpirate. Pentru a soluționa problema, nu trebuie decât să pui în geanta de sală câteva pliculețe de silicon. Acestea vor atrage mirosul neplăcut, precum și umezeala.

4. Nu lasă alimentele să se umezească. Aceste pliculețe de silicon nu sunt comestibile, dar pot fi folosite pentru a atrage umezeala din zona alimentelor care trebuie să fie mereu uscate.

5. Se previne distrugerea documentelor. Unele documente sunt foarte impoortante, motiv pentru care este bine să te asiguri că nu vor fi distruse de anumiți factori. Pentru a preveni distrugerea loc, ai putea încerca să folosești câteva pliculețe de silicon pe care le găsești în cutia de pantofi.

CITEȘTE ȘI: Utilizari ale deodorantului care iti vor face viata mai usoara

CITEȘTE ȘI: 8 utilizări inteligente ale sării

6. Protejează medicamentele. Pentru ca alimentele să nu se umezească, poți utiliza câteva pliculețe de silicon. Vor fi de mare ajutor.

7. Te ajută să îți împrospătezi locuința. Tot ce trebuie să faci este să desfaci pliculețul, să pui conținutul într-un recipient, după care să adaugi câteva picături din uleiul esențial care îți place.

8. Te ajută să îți împrospătezi hainele. Pune în șifonier, printre haine, câteva plicuri de silicon.

Sursa foto: andreilaslau.ro

0