Motivele pentru care femeile din Japonia nu se îngrașă și trăiesc mai mult. Acesta este secretul

Toată lumea știe că femeile și bărbații din Japonia trăiesc mai mult datorită alegerilor alimentare și stilului de viață sănătos. Dieta japoneză este lăudată peste tot în lume pentru beneficiile sale asupra sănătății.

Naomi Moriyama a decis să împărtășească principiile de bază ale gătitului în cartea sa, “Femeile japoneze nu îmbătrânesc și nu se îngrașă”.

Secretele japonezilor pentru o sănătate excelentă

Secretul 1: Dieta bazată pe pește, soia, orez, legume și fructe

O masă japoneză gătită acasă este cheia succesului. O masă tradițională în Japonia constă, de obicei, dintr-un pește la grătar, orez aburit, legume fierte, un castron de supă miso și ceai verde și fructe pentru desert.

Secretul 2: Porțiuni mici

Ați observat că mâncarea pe care o primiți într-un restaurant japonez vine în boluri mici, dar totuși vă este suficientă? Prezentarea este importantă în Japonia, iar regula este să vă bucurați de mâncare.

Secretul 3: Preparate ușoare

În timpul pregătirii se utilizează aburul, grătarul și fierberea. Bucătarii japonezi aleg uleiuri fine.

Secretul 4: Nu pâine, doar orez

Dieta japoneză nu conține niciodată pâine. În schimb, orezul aburit este servit cu fiecare masă, ceea ce elimină consumul de făină de grâu rafinată.

Secretul 5: Micul dejun conține supa miso

În Japonia, micul dejun este considerat o masă importantă. Un castron de supă miso bogată in probiotice reprezintă prima masa a zilei pentru a va impulsiona.

Secretul 6: Mai puține deserturi

Deserturile de zahăr nu sunt obișnuite în Japonia. Deserturile pot fi servite, dar ele sunt în cantități mici și foarte rar.

0