Cum sa faci mai multi bani. Sfaturi sa atragi abundenta!

Tranzactiile financiare ar trebui privite doar ca un transfer energetic si nimic mai mult sau mai putin. Si totusi, oamenii privesc acest subiect cu teama, vinovatie si durere. Foarte putine topicuri genereaza mai multe nopti albe decat banii. Insa, ca in orice alt domeniu, putem sa ne schimbam in totalitate relatia cu banii daca ne schimbam perceptia si credintele legate de ei.

Chiar daca acum nu dispui de prea multi bani, primul pas pentu a schimba situatia este sa adopti o mentalitate abundenta si vei atrage toate resursele financiare pe care le meriti.

Asadar, iata de ce este bine sa castigi foarte multi bani

1. Cand ai bani poti sprijini cauzele si afacerile in care crezi

Spre exemplu, poate vrei sa mergi la un tratament spa, insa nu faci pasul intrucat crezi ca ar putea fi un act plin de egoism. Insa, daca te gandesti ca prin banii pe care ii platesti ii ajuti pe proprietarul afacerii si pe angajatii lui sa aiba o viata mai buna, lucrurile stau altfel. De fapt, tu le influentezi intr-un mod pozitiv stilul lor de viata.

CITEȘTE ȘI: Risipitor sau cumpatat? Cum esti cu banii in functie de zodie

Asadar, cand castigi mai multi bani nu doar tu esti castigat ci si toti cei  de la care cumperi servicii si produse.

2. Banii te ajuta sa fii o persoana mai buna

Toti cei care considera ca banii te transforma intr-un om rau se insala. De fapt, iti amplifica actiunile. Daca, in mod normal, este un om bun si generos, atunci cand ai mai multi bani in buzunare vei fi si mai bun si mai generos. Pe de alta parte, daca esti zgarcit sa rau vei continua sa fii asa indiferent de cat de multi bani vei castiga.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Taguri: , ,
0