În ce situație e bine să te ungi cu sos de soia pe mână

Pentru trucuri eficiente în rezolvarea accidentelor casnice, e bine să îi ascultăm pe înțelepții asiatici. Din Asia vin o serie de remedii naturiste pentru tot felul de probleme, fie că este vorba de afecțiuni trecătoare sau prevenirea unor boli cumplite.

Truc: Sos de soia pe mână împotriva arsurilor

Asemenea trucuri, precum cel pe care vi-l prezentăm azi, au rolul de a transforma viața în bine. Iar acum să vedem despre ce este vorba. Ți s-a întâmplat până acum să gătești ceva în grabă și să sară uleiul pe mână?

Arsurile provocate de uleiul încins în cratiță pot provoca cicatrici care nu dispar în timp. Senzația de arsură este cumplită, mai ales dacă e resimțită la nivelul pieptului sau al brațului. Pentru astfel de accidente ai nevoie de sos de soia.

Femeile de la țară din Asia își masează zonele afectate de arsuri în urma gătirii cu acest sos. Sosul de soia se aplică pe zona afectată și se lasă la acționat, iar ameliorarea se va resimți în doar câteva secunde.

CITEȘTE ȘI: Remediul ideal pentru arsurile solare

CITEȘTE ȘI: Ce sa faci cand ti se jupoaie pielea de la soare

O altă variantă de a scăpa de arsuri și de a evita cicatrizarea acestora este folosirea smântânii. Folosește smântână degresată dacă dorești să scapi de arsuri și de cicatrici, imediat după ce pielea a început să se înroșească.

0