Ce înseamnă dacă visezi noroi

Ți s-a întâmplat vreodată să visezi că mergi prin noroi? Acest vis ascunde foarte multe lucruri, iar mesajele pe care le transmite sunt nenumărate. Află ce înseamnă dacă visezi noroi!

Ce înseamnă dacă visezi noroi

1. Dacă visezi că mergi prin noroi, înseamnă că relațiile tale persoanel se vor schimba în bine. Acesta este semnalul că trebuie să faci curățenie în viața ta, că trebuie să îți limpezești gândurile și să clarifici de ce ai anumite trăiri în raport cu anumiți indivizi.

2. Dacă visezi că vezi un drum plin cu noroi înseamnă că urmează să faci o alegere crucială în viață. Noroiul este un aspect de încetinire a ezitărilor în majoritatea viselor.

3. Dacă visezi că te scalzi într-o apă noroioasă, vei deveni bogat. Noroiul simbolizează în anumite culturi, mai ales în cea asiatică, bunăstare.

4. Dacă cineva te împroașcă la propriu cu noroi, e semn că vei sărăci sau că te vei confrunta cu tot felul de probleme în familie.

5. Dacă visezi că în casa ta a pătruns noroiul în urma unei furtuni puternice sau a adus cineva mizeria înăuntru, trebuie să ai mare grijă la viitorul tău profesional. Unele lucruri se pot schimba cu o viteză uluitoare. Trebuie să fii pe fază!

6. Dacă visezi două persoane cunoscute care se tăvălesc în noroi înseamnă că vei avea probleme de sănătate.

CITESTE SI: Ce inseamna daca visezi biserica

CITESTE SI: Ce inseamna daca visezi sarpe

7. Dacă visezi că speli anumite haine sau obiecte de noroi, înseamnă că în viața ta va apărea un moment de cotitură pentru care trebuie să fii pregătit.

8. Dacă umbli desculț pe uliță, prin noroi, în vis, e semn că vei avea parte de o surpriză uriașă din partea unui apropiat. Cu alte cuvinte, vei primi o veste bună sau poate chiar un cadou.

0