5 tipuri de întâlniri care îți vor schimba viața

Nimic nu e întâmplător în viață. Ai auzit vreodată de întâlnirile karmice? Sunt acele tipuri de întâlniri de care avem nevoie.

Unii oameni vin și pleacă din viața noastră cu un scop, iar scopul nu este vizibil chiar din prima. Anumite persoane au rolul de a ne trezi la realitate, în timp ce altele sunt menite să împartă cu noi spațiul intim (nevoia de afecțiune).

Cele 5 tipuri de întâlniri care ne transformă:

1. ÎNTÂLNIREA CU CEI CARE NE TREZESC LA REALITATE
Poate fi brutală, poate lăsa urme adânci în sufletul nostru, mai ales dacă ne hrănim cu iluzii. Unii oameni par insensibili la prima vedere, însă ei ne ajută mai mult decât am crede. Prin simpla verbalizare a realității în care trăim, făcută de un outsider, prin criticile constructive putem avea parte de adevărate lecții de viață.

2. ÎNTÂLNIREA CU OAMENII CARE NE PĂSTREAZĂ PE CALEA CORECTĂ
Există oameni care apar în viața noastră cu scopul de a ne reaminti cine suntem și care este propria cale a fericirii.

3. ÎNTÂLNIREA CU OAMENII CARE NE MOTIVEAZĂ
Aceștia sunt mentorii noștri de zi cu zi, profesorii, colegii de muncă sau șefii care se poartă ca adevărați lideri. Ei ne împing în față atunci când credem că totul e pierdut.

CITESTE SI: 4 etape esentiale pentru a-ti echilibra karma

Cele 5 zodii cu cea mai bună KARMA. Te numeri printre ele?

4. ÎNTÂLNIREA CU OAMENI CA NOI
Aceștia sunt cei care vor sta toată viața cu noi. Sunt acele suflete pereche, acele persoane pe care le considerăm prietene orice ar fi.

5. ÎNTÂLNIREA CU OAMENII CARE NE UMPLE GOLURILE SUFLETEȘTI
Cu toții avem nevoie de afecțiune, iar atunci când o primim nu știm să reacționăm. Există persoane care vin în viețile noastre ca să ne ofere din dragostea lor, din spiritul lor protector.

0