Teo Trandafir, despre cum se simte la aproape 4 ani de la operatia de micsorare a stomacului

Teo Trandafir, despre cum se simte la aproape 4 ani de la operatia de micsorare a stomacului: “Pentru mine a fost cea mai simpla interventie! Inainte, oamenii imi spuneau ca sunt grasa, acum ca sunt prea slaba!”

Teo Trandafir, despre cum se simte la aproape 4 ani de la operatia de micsorare a stomacului

Peste cateva luni, se fac patru ani de la operatia pe care Teo Trandafir a facut-o pentru micsoararea stomacului, in urma careia a reusit sa piarda zeci de kilograme, in timp record. Vedeta TV sustine ca e cea mai buna decizie pe care a luat-o si ca se simte extraordinar de bine.

Teo a vrut sa scape de surplusul de kilograme si cum nicio dieta nu functiona, a decis sa-si faca operatie de micsorare a stomacului. Astfel a reusit sa topeasca in jur de 60 de kilograme. Prezentatoarea “Teo Show” spune ca a fost cea mai simpla operatie.

Despre acest subiect, Teo vorbeste cu zambetul pe buze si parca nici ei nu-i vine sa creada ca oamenii se crucesc cat e de slaba. Inainte, acestia se minunau cat e de grasa.

“Oamenii nu pot fi multumiti nici cum. Pana acum imi spuneau “Aoleu, ce grasa esti! Mai slabeste”, acum “Esti mult prea slaba, mai ingrasa-te. Nu ti-ar strica vreo cateva kilograme in plus”. Acum vreo cateva saptamani purtam tocuri foarte inalte care subtiaza picioarele. Si lumea spunea “Mama, ce picioruse are asta. Ia uite!”. Acum port tocuri mai joase ca sa fie fundul putin mai aproape de podea si sa para piciorul mai grosut.

Citeste continuarea pe kanald.ro

0