Kate Middleton, prima apariție după ce s-a aflat că este însărcinată. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Kate Middleton a apărut pentru prima dată în public, după ce a anunțat că este însărcinată. Ea alături de Prințul William și Prințul Harry au participat la o recepție pentru Ziua Mondială a Sănătății Mintale.

Kate Middleton, prima apariție publică după ce a anunțat că este însărcinată

Cei prezenți au fost entuziasmați când au văzut-o pe Ducesa de Cambridge cu burtică și s-au întrebat dacă alegerea ei de a purta o rochie albastră nu este întâmplătoare.

Sursa: WPA Pool/Getty Images

Ducesa nu a mai fost văzută în public din 30 august, pentru că ea a avut probleme din cauza sarcinii. Cu toate acestea, acum a făcut o excepție și s-a prezentat la eveniment, pentru că susține o cauză care e aproape de inima ei.

Sursa: WPA Pool/Getty Images

Aceștia au fost prezenți pentru a promova campania „Heads Together”, încercând să pună capăt stigmatizării în jurul problemelor de sănătate mintală și să faciliteze accesul la tratamentul de care au nevoie.

“N-eam adunat cu toții pentru a încerca să înțelegem că trebuie să acceptăm acum că sănătatea minții noastre este la fel de esențială ca și sănătatea trupurilor noastre.

Catherine, Harry și cu mine suntem mândri să susținem această cauză. Toți trei am văzut că sănătatea mintală este în centrul a numeroasele probleme despre care suntem pasionați.

Catherine a fost inspirată de munca depusă pentru a sprijini copiii, părinții și profesorii să acorde prioritate sănătății mintale încă din primii ani de viață.

Harry a văzut prima oară că recuperarea de la provocările emoționale este la fel de importantă ca și recuperarea de la rănirea fizică a veteranilor noștri. Și prin munca mea cu lipsa de adăpost și răspunsul la situațiile de urgență, atât ca pilot de căutare și de salvare și pilot HEMS, am văzut cât de grave pot fi consecințele sănătății mintale.”, a fost discursul ținut de Prințul William.

0