Remediu pentru gât inflamat. Ai nevoie de sfeclă roșie și oțet de mere

Gâtul se poate inflama nu doar de la alternarea alimentelor reci cu cele calde ori de la viruși, ci și de la praful ambiental, noxele emise de mașini sau fumul de țigară. Îți prezentăm unul din cele mai eficiente remedii pentru tratarea inflamației.

Remediu pentru gât inflamat din sfeclă roșie și oțet

Gâtul este extrem de sensibil la schimbările de temperatură, la umezeală și la expunerea la agenți chimici precum fumul din țigară. Când vorbim despre gât inflamat ne referim de cele mai multe ori la episoadele de răceală sau gripă și ignorăm simptomele atunci când nu suntem răciți. Mulți fumători, de pildă, susțin că e normal să îi doară gâtul din cauza țigărilor, fapt pentru care nu iau măsuri, iar apoi se trezesc cu boli.

Există un remediu naturist eficient pentru tratarea acestei probleme de sănătate. Ai nevoie de 200 de mililitri de suc de sfeclă roșie și două lingurițe de oțet de mere. Cele două ingrediente trebuie amestecate bine, iar licoarea se consumă la temperatura camerei dimineața și seara.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă dacă mănânci 100 de grame de sfeclă roșie pe zi

CITEȘTE ȘI: Remediul natural pentru dureri in gat. Scapi de neplaceri in doar doua ore

Acest preparat 100% natural reduce durerea în gât, întărește sistemul imunitar, normalizează circulația sângelui și ajută la producerea mucoasei. E un remediu ce poate fi preparat foarte simplu, recomandat oricui.

Acest amestec special poate fi îndulcit cu miere de cei care consideră că gustul e mult prea puternic, insuportabil pentru ei. Remediul este recomandat persoanelor care suferă din cauza amigdalitei virale, însă nu este un tratament definitiv pentru a scăpa de boală.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta