NU mai arunca FRUNZELE DE MORCOV! Tratează boli grave

Știai că ceaiul din frunze de morcov aduce numeroase beneficii sănătății? Te poate scăpa de mai multe afecțiuni. Iată de ce nu trebuie să arunci frunzele de morcov.

NU mai arunca FRUNZELE DE MORCOV! Tratează boli grave

Potrivit specialiștilor, frunzele de morcov conțin de șase ori mai multă vitamina C decât rădăcina. De asemenea, conțin clorofilă, vitamine precum vitamina K și vitamina A, dar și minerale precum calciu și potasiu.

În clorofilă există fitonutrienți foarte puternici. Aceștia au rolul de a preveni dezvoltarea tumorilor. De asemenea, conține magneziu, care asigră sănătatea mușchilor, a oaselor și a inimii. Clorofila are rolul de a purifica sângele. De asemenea, curăță colonul. Potasiul scade tensiunea arterială și asigură sănătatea inimii.

Din funzele de morcov poți face un suc ce poate fi folosit pe post de apă de gură. Asta datorită proprietăților antiseptice pe care le au aceste frunze.

Gustul frunzelor de morcov este amărui. Acestea pot fi incluse în diferite rețete, în cantități mici. Pot fi puse în supe, ciorbe, omletă etc.

CITEȘTE ȘI: Beneficiile ceaiului de roșii

CITEȘTE ȘI: Ce efecte au loc in corpul tau daca bei ceai din cozi de cirese

Din frunzele de morcov se poate prepara și ceai. Acesta are rolul de a detoxifia organismul, de a a sigura sănătatea rinichilor și de a trata problemele urinare.

Pentru a pregăti ceaiul ai nevoie de o mână de frunze de morocov. Trebuie să le speli bine, după care să le rupi în bucăți mai mici. Pune-le într-un recipient în care ai pus apă fierbinte, după care acoperă acel recipient și așteaptă până când apa se răcește.

Atenție! Nu trebuie să consumi frunze de morcov dacă ai alergie la pătrunjel și/sau țelină.

Așadar, nu trebuie să mai arunci frunzele de morcov. Le poți folosi pentru a preveni sau pentru a trata mai multe afecțiuni.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta