Studiu. Care sunt barbatii care ofera cel mai puternic orgasm

Orgasmul este inca un subiect tabu pentru multe cupluri. Cu toate acestea, pentru a avea o relatie sanatoasa intima, trebuie ca partidele de sex sa cuprinda si un orgasm.

Cercetatorii de la Universitatea Albany au intrebt mai multe femei heterosexuale despre relatia pe care o au cu partenerii lor. Acestea au vorbitr si despre abilitatea partenerilor de a le produce orgasm, iar raspunsul nu a fost unul surprinzator.

Potrivit studiului, femeiele sunt mult mai predispuse sa aiba un orgasm daca partenerii lor sunt bogati, au incredere in ei si sunt atractivi.

De asemenea, intensitatea orgasmului este mai mare cu cat prtenerul arata mai bine. Femeile sunt incantate si daca partenerul are niste brate puternice.

“Orgasmele intense au fost legate de cat de atrase erau femeile de partenerii lor. Dar si de cate ori faceau sex pe saptamana si de satisfactia sexuala resimtita. Este concluzia cercetatorilor.

 

Barbatii amuzanti ofera un orgasm mai puternic

Si daca partenerii sunt amuzanti constituie un plus pentru ca femeile sa aiba climax. Acestea vor face mai des sex cu ei si vor avea orgasme mai frecvente. Simtul umorului partenerului este foarte important in pat si garanteaza o relatie sexuala de succes.

Scriitoarea specializata in probleme sexuale, Talia Baurer, considera ca femeile ar trebui sa mimeze orgasmul. Ele nu ar trebui sa mimeze din mai multe motive. Cel mai important pe care il semnaleaza sexologul este contributia acestui comportament la inegalitatea de gen.

„Este daunator. Cand o femeie mimeaza un orgasm ii transmite partenerului ca ‘isi face treaba’ si partida functioneaza perfect”, sustine sexologul”.

Aceasta mai adauga ca prin mimarea orgasmului, femeia va contribui mult la egoul masculin, lucru care nu este corect pentru niciunul dintre cei doi.

Articole pe aceeasi tema:

De ce E RAU sa mimezi orgasmul

Ce nu ai voie sa faci imediat dupa ce ai avut orgasm

Stiati ca…? 9 lucruri fascinante despre orgasm

 

0