Rămas bun, Stela Popescu!

Motive pentru care femeile refuza sa faca sex

Sunt anumite momente in care femeile nu vor sa faca sex cu partenerii lor. Asta nu inseamna ca nu mai au sentimente fata de partenerii de cuplu, sau ca nu se mai simt atrase de ei. Iata care sunt cele 6 motive pentru care femeile refuza sa faca sex.

6 motive pentru care femeile refuza sa faca sex

1. Abia s-au epilat. Dupa ce s-au epilat in zona inghinala, unele femei evita contacut sexual timp de 24 de ore. Asta pentru ca pot sa apara iritatiile. In astfel de momente, ele nu se simt in largul lor si prefera sa amane o partida de sex.

2. Sunt la menstruatie. Chiar daca partenerul lor nu are nimic impotriva sexului in aceasta perioada, din cauza crampelor si din cauza disconfortului, femeile nu isi doresc sa faca sex. Prefera sa mai astepte cateva zile.

3. Au mancat mai mult decat ar fi trebuit. Dupa o masa bogata, femeile vor putea respinge ideea de a face sex. Asta pentru ca va fi mai dificil sa se bucure de acele momente si sa ajunga la orgasm. Miscarile lor vor fi ingreunate. In plus, nu se pot gandi la pozitii noi pe care sa le incerce cu partenerul de cuplu.

4. Sunt balonate. Uneori se intampla ca din cauza alimentatiei, sa apara balonarea. Creeaza disconfort, asa ca femeile nu vor dori sa faca sex in aceste conditii.

5. Lucrurile nu au mers asa cum si-au dorit la serviciu. Desi o partida de sex le-ar putea schimba starea de spirit, pentru unele femei sexul iese din calcul in astfel de momente. Prefera sa faca lucruri simple, precum sa vizioneze un film si nimic mai mult.

6. Nu au dispozitia necesare. Se poate intampla ca uneori femeile sa nu vrea sa faca sex pentru ca pur si simplu nu au dispozitia necesara. Asta nu inseamna ca au ceva impotriva partenerului de cuplu sau ca relatia lor nu mai este ca inainte.

Articole pe aceeasi tema:

Ce fac femeile cand stiu ca urmeaza sa faca sex?

3 mituri despre sex care au expirat

0