Rămas bun, Stela Popescu!

Lucruri pe care bărbații nu le spun despre sex

Există câteva lucruri pe care bărbații nu le spun când e vorba despre sex. Nu vor să recunoască anumite lucruri nici în ruptul capului. Vezi mai jos care sunt aceste lucruri și de ce le neagă.

Lucruri pe care bărbații nu le spun despre sex

1. NU RECUNOSC FAPTUL CĂ ÎȘI IMAGINEAZĂ FĂCÂND SEX CU O VEDETĂ

La fel ca femeile, și bărbații își imaginează uneori că în dormitor e vreo Pamela Anderson, vreo Gigi Hadid sau Kim Kardashian. Întrucât sunt bombardați zi de zi cu bombe sex pe net și prin ziare, e greu de crezut că nu are avea fantezii sexuale cu vedetele sexy.

2. NU RECUNOSC FAPTUL CĂ ÎȘI DORESC AFECȚIUNE, PE LÂNGĂ UN SEX BUN

E adevărat că bărbații par ceva mai practici când vine vorba de sex și nu dau semne de implicare emoțională, însă sunt și ei oameni, iar uneori simt nevoia unei îmbrățișări sau mângâieri din partea partenerelor.

3. NU RECUNOSC CĂ AR FACE ORICE PENTRU O PARTIDĂ DE AMOR

Mulți bărbați neagă că ar plăti escorte pentru a-și satisface nevoile. Statisticile îi dau de gol. Nu ar exista femei care prestează serviciile sexuale fără clienți, nu-i așa?

CITESTE SI: Ce poți face cu partenerul de cuplu după sex

CITESTE SI: Ce trebuie să faci pentru a avea un orgasm de 60 de secunde

4. NU ÎȘI VOR RECUNOAȘTE NICIODATĂ COMPLEXELE

Nu doar femeile se simt prost în corpul lor. Conform mai multor studii realizate în ultimii ani de psihologi și sexologi, majoritatea bărbaților sunt frustrați în legătură cu bărbăția lor, fie că e vorba de dimensiune ori de felul în care își face treaba.

0