Informatii despre sex care iti pot fi de folos

Sunt multe lucruri pe care oamenii inca nu le stiu despre sex. Mai jos vei gasi o lista cu cateva dintre ele. Afla care sunt acele informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine data viitoare cand vei fi cu partenerul tau de cuplu.

Informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine

1. Poate fi interesat sa incercati lucruri noi in dormitor. Si, astfel, vei putea afla ce ii place si ce nu ii place partenerului tau cand vine vorba despre sex.

2. In timpul sarutului, corpul produce mai mult estrogen, care face pielea si parul femeii sa straluceasca.

3. Oamenii care fac sex au un somn mai linistit. Asta pentru ca se elibereaza de stres si au tensiunea arteriala mai scazuta.

4. Preludiul este important. Pentru ca va condimenta relatia si actul sexual.

5. Nu trebuie sa organizati nimic. Altfel, lucrurile se pot complica. Cel mai bine este sa va lasati purtati de val si de ceea ce simtitit.

6. Vei arde 200 de calorii daca te vei saruta cu partenerul de viata timp de 30 de minute.

7. Cel mai lung sarut a fost inregistrat in anul 2005. Atunci, un cuplu s-a sarutat timp de 31 de ore, 30 de minute si 30 de secunde.

8. Daca iti vei surprinde partenerul de cuplu cu un sarut si cu o imbratisare, va aprecia asta. Niciodata nu va fi deranjat de acest gest.

9. Cand vorbim despre sex, calitatea conteaza mai mult decat cantitatea.

10. Niciodata nu trebuie sa ii lasi partenerului de cuplu senzatia ca este obligat sa faca sex cu tine.

11. Incercati sa va condimentati viata sexuala. Folositi jucarii sau puneti in aplicare anumite fantezii. Nu trebuie sa va simtiti jenati de aceste lucruri.

12. Saruta-ti partenerul de cuplu atunci cand se asteapta mai putin. Este o modalitate buna prin care puteti initia actul sexual.

Articole pe aceeasi tema:

Tipuri de barbati care nu te vor duce niciodata la orgasm

De ce fac femeile sex

0