Rămas bun, Stela Popescu!

Lucruri pe care o femeie trebuie să le facă pentru a seduce un bărbat

Iată care sunt acele lucruri pe care o femeie trebuie să le facă pentru a seduce un bărbat. Află ce spun specialiștii în legătură cu acest subiect.

Lucruri pe care o femeie trebuie să le facă pentru a seduce un bărbat

Imaginea contează. “Este cea care a transformat cel mai mult femeia, ducând limitele până la pragul patologiei psihiatrice. Astfel, formele trupului, buzele, mişcările lascive, toate au devenit un teatru de prost gust, care se situează departe de ideea de senzualitate atât de apreciată de bărbaţi. Pentru un bărbat, femeile tunate nu pot reprezenta decât sexualitatea frivolă, care se utilizează, dar nu se păstrează. Acest gen de femeie poate fi doar un trofeu sau un nou nume în agendă. Există doar pentru a fi bifate”, spune psihoterapeutul Constantin Cornea pentru Gândul. De asemenea, specialistul spune că bărbații interesați de o relație de lungă durată preferă ca femeile să fie cât mai naturale.

CITEȘTE ȘI: Care este strategia perfectă pentru a seduce un bărbat

CITEȘTE ȘI: 5 SFATURI-CHEIE pentru a seduce un bărbat

Comunicare este și ea importantă. “În primul rând, trebuie să vorbeşti corect româneşte, să păstrezi un ton şi un limbaj agreabil. În comunicare, “tonul face muzica”, dar şi nivelul de cultură. Bărbatul poate fi cu siguranţă cucerit de o voce suavă, de un ton moderat, de o comunicare sinceră şi onestă, fără exagerari sau “cartierisme”. În acest mod se poate construi o relaţie ce poate rezista timpului, factorilor externi, dar şi problemelor ce pot apărea între cei doi”, a mai spus psihoterapeutul.

Sexul. “Femeia frumoasă crede că pentru calităţile ei lumea trebuie să îi pună totul la picioare. În privinţa sexului, acesta are convingerea că este darul cel mai de preţ pe care îl are, numai că nu ştie când, cum, şi cui să îl ofere, asta pentru a nu fi considerată de moravuri uşoare. Uneori, se teme să nu fie părăsită dacă nu se oferă la timp. Din perspectivă psihologică, într-adevăr, sexul este ultima redută a femeii în raport cu bărbatul. Pentru a obţine anumite favoruri sexuale, acesta este dispus să facă foarte multe”, a mai spus psihoterapeutul.

0