Lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pentru un barbat

Sunt cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pentru un barbat. Orice femeie isi doreste sa aiba o relatie frumoasa si fericita. Insa, uneori, isi sacrifica propria fericire pentru ca relatia sa functioneze si femeile preiau, poate, rolul partenerului lor de cuplu.

Iata care sunt acele lucruri pe care nu ar trebui sa le faci pentru un barbat

1. Nu incerca sa ii rezolvi toate problemele. Daca are probleme la serviciu sau are probleme financiare, nu incerca sa le rezolvi tu, singura. Altfel, risti ca pertenerul tau de viata sa inceapa sa se teama de responsabilitati si sa se teama sa ia decizii singur.

2. Ii oferi cadouri scumpe tot timpul. Este bine sa va faceti cadouri care au aceeasi valoare. Daca tu ii vei oferi lucruri foarte scumpe, iar el nu isi permite sa faca acelasi lucru, atunci nu se va simti bine. De asemenea, mai exista unele persoane care pretind ca sunt indragostite numai pentru a primi atentii din partea partenerului de cuplu.

3. Nu trebuie sa iti para rau pentru el. Trebuie sa il sustii, sa il incurajezi atunci cand ii este greu. Insa, nu trebuie sa iti para rau pentru el. Barbatii nu isi doresc o partenera de cuplu careia sa ii inspire mila sau alte lucruri asemanatoare.

4. Nu spune “Ti-am spus eu!”. Chiar daca stii ca ai avut dreptate, nu incerca sa ii spui lucrul acesta astfel. Spunand asta, va avea senzatia ca incerci sa subliniezi faptul ca esti mai inteligenta decat el. Intr-un cuplu fericit, partenerii trebuie sa se simta egali. Nu este bine ca unul dintre ei sa se simta dominat de celalalt.

5. Nu renunta la viata personala si la cariera pentru el. Doar pentru ca o femeie este intr-o relatie, nu inseamna ca trebuie sa renunte la prieteni sau la cariera pentru a se ocupa numai de familie. Este bine sa aiba si o viata personala si profesionala, spun specialistii. Echilibrul este important.

6. Nu te schimba pentru el. Daca iti cere sa faci anumite schimbari drastice ca sa te placa, atunci este un semn ca nu esti intr-o relatie care sa aiba un viitor. Insa, daca stii ca te roaga sa faci unele schimbari care iti vor aduce beneficii, atunci nu incerca sa te incapatanezi.

Articole pe aceeasi tema:

De ce relatiile moderne sunt fragile?

Semne ca partenerul de cuplu nu te merita

0