Rămas bun, Stela Popescu!

Cele 10 intrebari legate de partenerul de cuplu care iti arata ca nu esti intr-o relatie care poate avea un viitor

Daca iti adresezi aceste 10 intrebari, inseamna ca relatia in care esti implicata nu este una care poate avea un viitor.

10 intrebari care iti arata ca nu esti intr-o relatie ce poate avea un viitor

1. “Ii pasa?”. Cand partenerul de cuplu se implica in relatie, nu iti va da motive sa te intrebi daca ii pasa de tine sau de relatia voastra. Se va asigura ca te face sa te simti iubita.

2. “Oare ma insala?”. Daca iti da motive sa te intrebi daca este infidel, atunci este un semnal de alarma. Este important sa ai incredere in persoana alaturi de care iti vei petrece intreaga viata.

3. “Chiar ma face fericita?”. Daca nu esti sigura ca el este persoana potrivita, daca ai senzatia ca ceva nu este in regula si nu esti fericita in relatie, atunci ar trebui sa tii cont de lucrurile acestea. Nu trebuie sa fii intr-o relatie in care nu te simti in largul tau.

4. “Vrea sa isi petreaca intreaga viata alturi de mine?”. Nu trebuie sa te intrebi cum va arata viitorul vostru impreuna. Intr-o relatie serioasa, care are mari sanse sa fie una de lunga durata, partenerii trebuie sa poata sa vorbeasca liber despre ceea ce isi doresc in viitor. Daca nu vorbiti despre aceste lucruri, inseamna ca relatia nu poate avea un viitor.

5. “De ce ma iubeste?”. Este important sa iti spuna ca te iubeste si, bineinteles, sa iti demonstreze lucrul acesta. Insa, la fel de important este sa iti arate si de ce are acele sentimente fata de tine.

6. “De ce m-a ranit?”. Cand te va rani, iti va explica de ce a facut asta si isi va cere iertare. Insa, daca nu ii pasa ca te-a facut sa suferi, inseamna ca nu este cel alaturi de care iti vei petrece restul vietii.

Nu trebuie sa te compare cu alte femei

7. “Il iubesc, dar il plac?”. Daca are anumite obiceiuri enervante, peste care nu poti sa treci, daca nu te face sa te simti de parca ai fi cea mai norocoasa femeie din lume pentru ca el este iubitul tau, atunci lucrurile acestea ar putea fi semnale de alarma. Poate povestea voastra de dragoste nu are multe sanse sa se termine cu “… si au trait fericit pana la adanci batraneti”.

8. “De ce a plecat?”. Persoana alaturi de care iti vei petrece intrega viata nu te va lasa singura in momentul in care ceva nu este bine in relatie. Va incerca, alaturi de tine, sa gaseasca o solutie. Va fi alaturi de tine indiferent de situatie.

9. “Vrea sa fie o alta femeie in locul meu?”. Nu trebuie sa te compare cu alte femei. Daca face asta, atunci vei simti ca esti intr-o competitie cu alte femei. Si cea mai buna va castiga iubirea lui. Cand iti pui aceasta intrebare, inseamna ca relatia nu este una de lunga durata.

10. “Oare ce simte?”. Nu este in regula sa te lase pe tine sa ghicesti care ii sunt sentimentele. Indiferent de situatie, este bine sa iti comunice si sa iti demonstreze ceea ce simte.

Articole pe aceeasi tema:

Ce gresesti in relatie in functie de zodie

Vrei o relatie de lunga durata? Ce trebuie sa iti doresti de la partenerul de cuplu?

0