Rămas bun, Stela Popescu!

5 semne ca e indragostit de tine

De multe ori e greu sa iti dai seama la ce se gandeste si care sunt sentimentele lui adevarate pentru tine, in mare parte pentru ca nici el nu reuseste sa le exprime in mod clar. Nu e cazul totusi sa depui armele. Chiar daca barbatul pe care ai pus ochii nu iti spune imediat cat de mult te adora, probabil ca se va trada insa prin cateva semne, care sa iti arate ca se indragosteste.

1. Iti trimite mesaje puerile. Cu cat este mai banal mesajul, cu atat i s-au aprins lui calcaiele mai tare! De exemplu, daca iti scrie ca bea margarita (preferata ta) sau ca a vazut o pisica care seamana cu a ta, e clar ca e indragostit de tine. De fapt, ceea ce iti transmite este: „Imi amintesc ca mi-ai spus ca iti place margarita“ sau „Nu-mi pasa ca mie, de fapt, nu-mi plac pisicile“, „Imi doresc ca si tu sa fi fost aici cu mine“.

2. Te suna mereu. Exista trei motive pentru care barbatii pun mana pe un telefon: ceva legat de slujba, pentru urgente sau pentru a auzi vocea cuiva. Si, daca nu-i esti colega de serviciu sau un operator la 112, atunci e interesat de vocea ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

0