4 semne ca nu te place cu adevarat

Daca esti intr-o relatie, insa simti ca nu este persoana potrivita sau ca nu aveti un viitor impreuna, atunci ai putea urmari anumite semne pentru a afla daca totul este in imaginatia ta sau ai dreptate. Mai jos vei gasi 4 semne care arata ca nu te place cu adevarat si nu isi doreste o relatie serioasa.

4 semne ca nu te place cu adevarat

Nu iti respecta opiniile. Este important intr-o relatie sa simti ca iti poti spune opiniile. Asta pentru ca relatia sa avanseze, iar tu sa te simti in largul tau langa partenerul de cuplu. Poate la inceput pare ca te tachineaza. Insa, daca observi ca mereu are ceva negativ de spus in legatura cu ceea ce simti sau crezi, inseamna ca poate nu te place cu adevarat.

Te lasa constant sa astepti. Poate ii scrii, insa iti raspunde dupa mai mult timp. Sau trebuie sa va vedeti undeva, insa intarzie. Ori il rogi sa faca ceva pentru tine si te lasa sa astepti mult inainte de a-ti spune ca nu te poate ajuta. Inseamna ca nu esti o persoana care conteaza. Are alte prioritati, iar tu nu te numeri printre ele.

Face glume pe seama ta in prezenta prietenilor sai. Aceste glume pot insemna orice. Poate le arata prietenilor o poza cu tine pe care ai prefera sa nu o vada. Sau poate vorbeste despre lucruri care pe tine te deranjeaza. Iar pe ceilalti ii amuza. Nu pare ca tu contezi, nici sentimentele tale. Vrea numai sa se distreze si face asta pe seama ta.

Nu te contacteaza niciodata.

Daca vorbeste cu tine numai cand tu ii scrii, daca va vedeti numai cand tu propui asta, inseamna ca nici nu poate fi vorba despre o relatie. Este ideal sa iti arate ca se bucura sa va vedeti, ca isi doreste sa se intample lucrul acesta. Altfel, inseamna ca nu te afli pe lista prioritatilor sale.

Articole pe aceeasi tema:

3 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui partenerului de cuplu

7 trucuri care te ajuta sa iti gasesti un iubit

0