Rămas bun, Stela Popescu!

10 semne care iti arata ca esti prioritatea lui

Vrei sa afli daca esti o prioritatea pentru partenerul de cuplu? Exista cateva semne care iti pot arata ca esti prioritatea lui.

10 semne care iti arata ca esti priotitatea lui

1. Vine la timp. In momentul in care te considera o prioritate, nu te va lasa sa il astepti ore bune. Va ajunge la intalnire la timp, sau poate chiar cu cateva minute mai devreme.

2. Ii pasa de lucrurile care te intereseaza. Daca ceva este important pentru tine, atunci este important si pentru el. Vrea sa ii spui cat mai multe lucruri legate de ceea ce iti place si este important pentru tine.

3. Isi face timp pentru tine. Cand ai nevoie de cineva, indiferent de situatie, va fi alaturi de tine. Fara sa puna intrebari si fara sa stea prea mult pe ganduri.

4. Se implica in relatie la fel de mult ca tine. Nu va astepta ca tu sa faci totul in relatie. Se implica la fel de mult ca tine. Va veni cu idei noi, va fi romantic etc.

5. Te va ajuta sa iti rezolvi problemele. In momentul in care ai nevoie de ajutor, va fi acolo pentru tine. Vrea ca tu sa fii fericita si va face ceea ce poate pentru a se asigura ca se intampla lucrul acesta.

6. Te ia la diferite evenimente. Indiferent daca este o iesire in oras cu prietenii, la evenimente precum nuntile sau botezurile, isi va dori sa fii mereu alaturi de el.

7. Isi face planuri pentru viitor. Astfel, iti arata ca esti o prioritate pentru el si te vrea in viata lui mereu.

8. Te face sa zambesti. Cand nu ai o stare de spirit foarte buna, va incerca sa te faca sa zambesti. Nu isi doreste sa te vada trista.

9. Vrea sa petreaca timp cu tine. Cand iti spune ca ii este dor de tine, va face ceva in acest sens. Isi va face timp pentru a fi alaturi de tine.

10. Se implica in timpul sexului. Isi doreste ca experienta sa fie una placuta si pentru tine, nu numai pentru el. Se va implica in actul sexual astfel incat sa fie o experienta de neuitat si pentru tine.

Articole pe aceeasi tema:

7 secrete ale unor relatii de cuplu reusite

Cele mai importante elemente ale unei relatii de cuplu

0