De ce E RAU sa mimezi orgasmul

E rau sa mimezi orgasmul sau poate fi un lucru de inteles? Majoritatea femeilor mimeaza orgasmul pentru ca partenerii sa se simtă bine, neglijandu-se pe ele însele. Mai multi specialisti le recomanda femeilor sa fie sincere cu iubitii lor in intimitate.

Totusi, cat de rau e sa mimezi orgasmul?

Scriitoarea specializata in probleme sexuale, Talia Baurer, considera ca femeile ar trebui sa renunte la acest obicei. Ele nu ar trebui sa mimeze orgasmul din mai multe motive. Cel mai important pe care il semnaleaza sexologul este contributia acestui comportament la inegalitatea de gen.

„Este daunator. Cand o femeie mimeaza un orgasm ii transmite partenerului ca ‘isi face treaba’ si partida functioneaza perfect”, sustine sexologul. Aceasta mai adauga ca prin mimarea orgasmului, femeia va contribui mult la egoul masculin, lucru care nu este corect pentru niciunul dintre cei doi.

CITESTE SI: Ce ii place sa ii faci inainte de sex. Preludiul cu care il cuceresti

CITESTE SI: Ce nu ai voie sa faci imediat dupa ce ai avut orgasm

De aceeasi parere este si sexologul Katherine Karrone. Aceasta spune ca femeile le construiesc barbatilor o imagine care nu se pupa cu realitatea din cauza mimarii orgasmului. “Este important sa investigam si care sunt motivele pentru care din ce in ce mai putine femei au orgasm”, sustine Karrone .

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta