Ce se întâmplă dacă vrei să faci sex miercuri sau joi

Sexologii au realizat numeroase studii în ultimii ani privind activitatea sexuală. Aceștia au descoperit câteva lucruri pe care le putem observa cu toții, iar explicațiile sunt incredibile.

Zilele în care cuplurile tind să facă sex cel mai des nu sunt cele din timpul săptămânii, susțin experții, ci cele de la final. Astfel, probabilitatea de a face sex crește de vineri spre duminică.

Psihologii și sexologii britanici au descoperit că cea mai nepotrivită zi pentru a face sex este marțea, după ce au fost studiate mai multe perechi. A doua cea mai nepotrivită zi este joia, urmată de ziua de miercuri.

Specialiștii susțin că motivele pentru care cuplurile întrețin mai puține raporturi sexuale de luni până joi este oboseala și stresul acumulat la locul de muncă.

Iată șansele de a face sex, în funcție de zi:

Luni – 8%
Marţi – 4%
Miercuri – 7%
Joi – 6%
Vineri – 23%
Sâmbătă – 37%
Duminică – 16%

CITESTE SI: 5 lucruri GRAVE care se intampla in corpul tau cand NU mai ai activitate sexuala

CITESTE SI: Dacă pertenerul tău face asta în timpul sexului, înseamnă că ești bună la pat

După cum se poate observa, sâmbăta, zi liberă pentru cei mai mulți, este cea mai favorabilă întreținerii actelor sexuale. După ziua de sâmbătă urmează vinerea, cu 23% șanse de sex.

Duminica, zi în care cei mai mulți se odihnesc, este o zi favorabilă sexului pentru 16% dintre cupluri, conform cercetătorilor britanici.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta