6 lucruri pe care femeile NU LE STIU despre sex

Femeile au impresia ca stiu totul despre sex mai ales cand capata suficienta experienta. Exista cateva lucruri pe care le invata foarte tarziu. Iata lista noastra:

6 lucruri pe care femeile NU LE STIU despre sex:

1. POZITIA SEXUALA NU GARANTEAZA PLACEREA

Multe femei se feresc de anumite pozitii sexuale pentru ca le considera dureroase. Conform sexologilor americani, pozitia sexuala nu garanteaza orgasmul chiar daca o femeie se simte confortabila in pat. Pozitia sexuala este importanta, insa totul depinde de indemanarea partenerului si de conexiunea care se creeaza intre cei doi.

2. NU POTI STIMULA UN BARBAT DOAR DACA TE DEZBRACI

Multe femei au senzatia ca dezbracarea este totul cand vine vorba de sex. Acestea isi aleg lenjerie intima cat mai sexy pentru a-l cuceri, insa majoritatea barbatilor sunt oripilati cand vad femei atat de directe.

3. POFTA NU VINE MANCAND

Femeile care sunt intr-o relatie de o buna bucata de vreme si ajung sa se plafoneze fac sex gandindu-se ca pofta vine mancand. Nu este asa. Daca dorinta sexuala dispare, se duce incet in eter, relatia nu mai poate fi resudata usor.

Mesajul primit de amant de la o ‘sotie’ dupa ce au facut sex neprotejat

Top 4 zodii de femei care se gandesc numai la sex

4. JUCARIILE SEXUALE NU DISTRUG PARTIDA DE AMOR

Exista si femei care sustin ca o mana de ajutor in pat poate fi distructiva pentru relatia amoroasa. Nu este chiar asa. Partenerii pot initia jocuri care sa implicii si astfel de jucarii cu conditia ca activitatea sexuala sa nu se bazeze exclusiv pe astfel de jucarioare.

5. NU EXISTA SEX DE IMPACARE

Daca intr-o relatie doua persoane nu comunica deloc in afara dormitorului, oricat de mult sex ar face, acesta nu ii va ajuta sa devina o pereche de nezdruncinat.

6. MARIMEA CONTEAZA DOAR IN AFARA RELATIEI

Marimea conteaza pentru orice femeie daca aceasta cauta doar o aventura sexuala. Cand vorbim de o relatie, chiar daca partenerul nu este la standardele asteptate de o femeie, cata vreme exista iubire si intelegere, acest ‘defect’ poate fi utilizat intr-o mie de feluri.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta