Lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație

Potrivit studiilor, există un lucru pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație. Află despre ce este vorba și ce spun studiile despre acest lucru.

Lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație

La începutul unei relații, fiecare partener încearcă să arate toate calitățile pe care le are. Însă, după un timp, și lucrurile negative vor ieși la suprafață. Este inevitabil acest lucru.

Vapourites.com a realizat un studiu în urma căruia s-a aflat care este lucrul pe care femeile nu îl pot trece cu vederea într-o relație. La acest studiu au participat 846 de femei şi 827 de bărbaţi. Fiecare dintre ei a spus care este lucrul pe care îl consieră de neiertat la partenerul de viață. Multe femei au spus că lucrul pe care îl consideră supărător la un bărbat este obiceiul de a fuma. Mai exact, 28% dintre femei consideră acest obicei ca fiind unul supărător. De asemenea, 19% dintre femei au declarat că anularea sau uitarea planurilor reprezintă un alt obicei supărător peste care nu pot trece cu ușurință.

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care o femeie trebuie să le facă pentru a seduce un bărbat

CITEȘTE ȘI: 5 lucruri pe care sa nu le spui sotului tau

Mai mult decât atât, 14% dintre femei au spus că obiceiul bărbaților de a paria este unul pe care nu îl acceptă la partenerul de cuplu. 11% dintre femeile care au participat la acel studiu consideră că obiceiul bărbaților de a consuma alcool este un alt lucru pe care nu l-ar putea ierta. De aceea preferă să stea departe de bărbații care au acest obicei.

Potrivit rezultatelor studiului, femeilor le este greu să trecă cu vederea și problemele care țin de igiena corporală.

Bărbații care au participat la studiu au declarat că nu sunt atrași de femeile care petrec prea mult timp la telefon sau dau foarte mulți bani pe anumite lucruri. Mai mult decât atât, femeile care fumează, consumă alcool sau își bârfesc prietenii nu sunt pe placul bărbaților.

0


x
Da-mi un "like":Ai dat deja? Poti sa inchizi asta