Vodafone România lansează o nouă versiune a aplicației My Vodafone

Vodafone Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei My Vodafone, prin intermediul careia utilizatorii isi pot gestiona, intr-o maniera simpla si rapida, abonamentul sau cartela preplatita. Designul modern si intuitiv faciliteaza accesarea optiunilor de verificare a costurilor, de plata a facturilor sau de reincarcare a unei cartele preplatite. My Vodafone poate fi utilizata gratuit atat in tara, cat si in strainatate, deoarece traficul de date necesar accesarii aplicatiei nu este tarifat.

Totodata, utilizatorii beneficiaza de reduceri la o gama variata de produse si servicii, precum produse electrocasnice si IT, calatorii, timp liber, imbracaminte, incaltaminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate in fiecare luna pentru a acoperi cat mai multe tipuri de nevoi ale clientilor Vodafone Romania.

Clientii care vor descarca si instala noua versiune a aplicatiei isi vor putea activa gratuit un bonus de 10GB de date disponibil pana la 30 septembrie 2017. My Vodafone este disponibila gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.

0