Teo Trandafir: ”Sunt un om extrem de pasional, atunci când închei o relație o închei de tot!”

Teo Trandafir a răspuns unor curiozități de suflet în exclusivitate pentru viva.ro. Aceasta ne-a dezvăluit ce crede despre dragostea la prima vedere și dacă a poartă cuiva o iubire infinită.

Pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze, Teo Trandafir și-a deschis pentru un minut sufletul și ne-a dezvăluit părerea ei despre dragostea la prima vedere. Dacă există sau nu și ce semnificație poate avea în viața unui om.

Teo Trandafir: După ce am văzut cum e să mori de foame în casă, nu te mai enervează foarte multe lucruri

„Cred în dragoste la prima vedere și cred că dragostea la prima vedere este un semn bun! Cred că dragostea la prima vedere nu prea ține, dar ca să o faci să țină trebuie să fie dublată de ceva, motivată de ceva, hranită de ceva! Trebuie tot timpul să o cultivi ca orice alt tip de dragoste, iubirea se hrănește din sine și din tine. ”

Mai mult decât atât, Teo mărturisește că nu e de ajuns să te îndrăgostești. Și le transmite femeilor că trebuie să facă lucrurile cu măsură și să nu își neglijeje partenerul de viață indiferent de stadiul relației.

„Tot timpul trebuie să oferi ceva nou partenerului. Femeia trebuie să fie ca briliantul și trebuie să îi arate în fiecare zi partenerului o altă latură a ei. Și să îl țină pe bărbat intrigat..nu foarte intrigat că și bărbații sunt pe dispoziții.. Trebuie să știi să și gătești dar nu foarte mult că dacă miroși a tocăniță, nu e bine că nu te-ai dat cu parfum.” a completat Teo.

Citeste mai mult pe viva.ro

0