A murit sora lui Vadim Tudor. Lidia Samson avea cancer

A murit sora lui Vadim Tudor, la mai bine de un an de la decesul politicianului. Lidia Samson a murit in urma cu cateva zile, insa presa a aflat abia azi despre acest eveniment nefericit. Tot astazi urmeaza a fi inmormantata femeia.

Motivul decesului este cancerul la colon. Sora lui Vadim avea 72 de ani, iar moartea acesteia a fost tinuta in mare secret de familia “Tribunului”, scrie presa mondena.

Moartea Lidiei a venit intr-un context complicat pentru familia fostului lider PRM. Cealalta sora a lui Vadim, Magdalena, se judeca alaturi de fiicele liderului politic, cu Lidia pentru casa de la Bran.

Fetele lui Vadim erau certate cu matusa lor

“Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viata, hainele ei de 20 de ani încoace. Sunt haine pentru toate anotimpurile, aici in Bucuresti nu are cu ce sa se imbrace, e frig. Sunt sși electrocasnice pe care noi le-am cumparat, sunt acolo tablouri ale noastre, poze, mobila, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lasat acolo si noi nu am mai fost lasate sa intram sa le luăm(…) Ea a spus ca lucrurile matusii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la saraci”, sustinea recent una din fiicele lui Vadim.

CITESTE SI: Poezia scrisa de CORNELIU VADIM TUDOR inainte sa moara! A SIMTIT CEVA?

Reamintim faptul ca liderul Partidului Romania Mare a incetat din viata pe 14 septembrie 2016 la varsta de 65 de ani. Acesta si-a inchis ochii la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei. “Tribunul” avea grave probleme cardiace.

2 comentarii


2 comentarii

  1. Crisa , 12 ianuarie 2017 la 18:39

    Cretinilor azi a murit nu acum câteva zile

  2. Adrian Vrauko , 12 ianuarie 2017 la 20:16

    Buna seara, azi a fost inmormantarea nu decesul doamnei.