Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Leu

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017 – Leu. Aceşti nativi încep să arate şi să se comporte exact aşa cum sunt descrişi din cele mai vechi timpuri. Teatrali, inimă largă, mână şi pungă largă toate acestea vin să ne arate săptămâna aceasta  poate unul dintre cei mai echilibraţi nativi. Vizată este Casa credinței  și a drumurilor lungi, unde se cer imperios o serie de schimbări.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Dacă însă mesajul plutonian nu este încă clar, s-ar putea confrunta totuşi cu probleme greu de anticipat. Trebuie să accepte lucrurile aşa cum se întâmplă şi să nu se împotrivească. Cosmosul are o ordine independentă de voinţa noastră. Pentru unii perioada aduce o evoluţie fulminantă, pentru alţii o aşezare a lucrurilor aşa cum şi le doresc, iar pentru alţii, pur si simplu o stare de bine cum nu au mai trăit ei de multă vreme.

Se păstrează ostilitatea pe axa iubirii – prietenilor, găsesc soluţii şi ies cu uşurinţă din conul de umbră în care s-au retras de ceva timp. Chiar şi relaţional, dacă săptămâna trecută păreau că nu găsesc explicaţia vis-a-vis de locul într-o relaţie sau încuplu, iată că săptămâna aceasta le aduce ceva mai multă stabilitate, e drept, nu fără unele tensiuni care sunt inerente oricărui cuplu – o stare de spirit mai proastă, vremea care ne influentează, oricum această stabilutate vizează cuplurile mature, cu ani buni cumulaţi împreună. Cei tineri marşează pe ideea de noutate şi inventivitate în cuplu şi câştigă.

Poate din mărinimia de care aminteam mai sus, nu merg relaţiile cu părinţii, fiecare vrea să-şi impună punctul de vedere. Problema este că nici unii, nici alţii nu înţeleg că în destinul cuiva nu poate pătrunde nimeni, nu avem voie să determinăm sau să impunem ceea ce ne place ci trebuie să lăsăm liberul arbitru să vorbească, deci ceva mai multă atenţie la zilele de 18, 19 , 20 şi 21 septembrie.

Profesional sunt foarte bine susţinuţi, creativitatea de tip uranian se supune capacităţii analitice ale strategului şi de aici ies lucruri extraordinare care ar trebui să le ridice mingea la fileu în zilele de 20, 21 şi 22 septembrie. Cu toate acestea Marte este medit să le aducă energie și prin opoziţia care se formea cu Neptun, să-l contreze pe acesta și să elaboreze într-un timp relativ scurt, planul cerut. Totuși, atenție mare la accidentele la locul de muncă pentru acei Lei care lucrează pe șantiere, urcă pe schele sau muncesc într-un domeniu în care focul este principiul activ.

Din această încleștare, sunt avantajate tinerele Leoaice, adolescentele îndeosebi, vor da dovada unei logici şi a unei capacităţi sincretice imbatabile şi le vor evidenţia mai ales dacă au de susţinut vreun parţial sau vreun un examen, încă de la început de an şcolar, de orice fel. Pentru bărbaţii Leu argumentaţia şi logica orală sunt atuurile cele mai bune în aceste zile.

Financiar lucrurile par să se precipite dar nu de maniera să îi bage în sperieți, sunt taxe pe care toți le plătim.

Dureri de cap de pe urma oboselii sau a unor probleme oculare şi să ca  mai toate semnele, să fie atenţi la schimbările bruşte de vreme cu impact reumatismal.

0