Cristian Pomohaci, criticat pe Facebook dupa ce s-a pozat langa Ileana Ciuculete

Preotul si cantaretul Cristian Pomohaci a avut parte de o serie reactii ferma in ajunul inmormantarii Ilenei Ciuculete. Pomohaci este prezent si el la funeraliile artistei, insa gestul pe care l-a facut i-a revoltat pe internauti.

Cristian Pomohaci a devenit extrem de activ in ultimele zile pe retelele de socializare. Recent, acesta a postat o fotografie in care era foarte aproape de trupul neinsufletit al Ilenei.

“Nu cred ca isi dorea Ileana Ciuculete sa fie vazuta in sicriu pe retetele de socializare, cred ca ar trebui pastrata imaginea ei asa cum era ea frumoasa, eleganta si vesela”; “Doamne fereste! Va incanta ideea de a vedea un om mort?!”; “Cred ca doreati si un selfie cu raposata, daca era posibil! Dumnezeule mare, eu nu mai inteleg nimic…”; “Postarea unor astfel de imagini este inadecvata chiar si pentru un preot. In alta ordine de idei, aveti acordul familiei?”, au fost cateva dintre comentariile care au curs pe Facebook, noteaza cancan.ro.

Matilda Pascal-Cojocarita, indurerata

“40 de ani de viata impreuna, de scena, multe petreceri. Un om minunat.. Nu stii pentru ce traiesti. Ramai cu bine draga mea, sa fii bine acolo sus, sa ai grija de noi. Nu stiam de boala ei. Am ramas blocati cu totii. E cumplit. Cel mai important este ca nu s-a chinuit.

CITESTE SI: Inmormantarea Ilenei Ciuculete are loc astazi

E ca o iertare in fata lui Dumnezeu. N-am putut decat sa il imbratisez pe Cornel. I-am adus Ilenei trandafiri albi ca sufletul ei: frumos, curat. Ramai cu bine, Ileana noastra. Ea ne-a lasat la greu, ne-a lasat asa pur si simplu. Fiecare avem un inceput si un sfarsit. Viata a demonstrat ca fiecare om trece prin cele mai cumplite momente din viata lui”, a declarat vedeta muzicii populare.

ARTICOLE PE ACELASI SUBIECT:

Mioara Velicu, povesti emotionante traite cu Ileana Ciuculete

Promisiunea lui Cornel Gales pentru sotia sa Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a dezvaluit cu ultimele puteri ce isi doreste in ultimele zile pe pamant

Viorel Pop: „Ileana Ciuculete a contactat VIRUSUL in urma unei TRANZFUZII DE SANGE”

EXCLUSIV MINERVA – „Ileana Ciuculete a pierdut ultima lupta” – Multe zodii se afla in PERICOL

Drama care i-a marcat viata Ilenei Ciuculete. A pierdut o sarcina la 37 de ani

Cine a fost Ileana Ciuculete

Simptomele cirozei hepatice, boala de care a murit artista

0