Cele mai ieftine bilete de avion in septembrie si promotii de sarbatori

Promotie Ryanair: Bilete de avion ieftine in Romania si Europa in luna septembrie dar si de sarbatori

Biletele de avion ieftine incep sa apara la majoritatea companiilor, insa Ryanair are cateva oferte greu de refuzat pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in luna septembrie.

Ryanair – Bilete de avion Bucuresti – Timisoara la 9.99 euro

Daca vrei sa zbori de la Bucuresti la Timisoara cu Ryanair poti cumpara bilete la doar 9.99 euro, promotia este valabila toata luna septembrie pe un singur sens de mers.

Cu aproximativ 50 de lei ajungi in 45 de minute in vestul tarii. Pretul nu include si bagajul de cala sau eventualele preferinte de zbor cum ar fi: imbarcarea prioritara sau un loc in avion preferat.

Din Timisoara poti ajunge in Dusseldorf cu doar 4.99 euro

Bilete de avion Timisoara cu Ryanair

Cumpara bilete de avion la cel mai bun pret, zboruri din Timisoara ieftine

Cand te gandesti ca ai nevoie de doar 4.99 euro ca sa ajungi in Germania intr-unul din cele mai frumoase orase, aproape ca iti vine sa iti faci bagajul chiar acum si sa ajungi la aeroport cat mai repede.

Promotiile nu se opresc aici poti cumpara bilete de avion ieftine din Timsioara spre Londra, Bruxelles, Berlin, Frankfurt cu preturi intre 7.99 euro si 9.99. Toate preturile sunt in luna septembrie.

Bilete de avion ieftine din Bucuresti spre Berlin, Milano sau Bologna

Ryanair bilete de avion din Bucuresti

Zboara ieftin din Bucuresti in Italia, Germania sau Grecia

Vrei sa ajungi in Italia? Ai doua variante la 9.99 cu Ryanair! Alege sa zbori spre Milano sau Bologna in septembrie cu doar 9.99 pentru un zbor.

Berlin si Atena sunt si ele la promotii biletele de avion costa tot 9.99 euro.

Vrei sa pleci in decembrie in vacanta? Bilete ieftine de avion de sarbatori

Daca ti-ai facut deja planuri pentru vacanta de sarbatori in decembrie Ryanair are acelasi celebru pret la biletele de avion. Ieftin este putin spus.

Zboruri ieftine cu plecari din Bucuresti – Biletele sunt disponibile la Ryanair

10 desinatii sunt puse la dispozitie pe Ryanair.com din Bucuresti catre: Londra, Timisoara, Berlin,Bologna, Bruxelles, Milano, Roma, Atena si Bristol in luna decembrie la preturi incepand de la 9.99 euro.

Citeste mai mult despre biletele de avion ieftine si afla mai multe rute

Despre Ryanair

Operatorul aerian low-cost Ryanair a înregistrat în primul semestru o creştere a numărului de pasageri de 127%, astfel că a transportat 680.000 de persoane, faţă de 300.000 de pasageri în perioada similară a anului trecut, arată datele transmise de companie la solicitarea News.ro.

Creşterea este susţinută de extinderea rutelor din şi spre Bucureşti, care au ajuns la nouă în vara acestui an. Din septembrie, compania va lansa noi rute către Timişoara şi Berlin.

”În curând vom anunţa calendarul de vară 2017, iar clienţii români şi turiştii trebuie să se aştepte în continuare la noi îmbunătăţiri, parte a programului Ryanair Always Getting Better, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor şi mai multe tarife reduse”, au declarat reprezentanţii companiei pentru News.ro.

În august, Ryanair a anunţat lansarea unei noi rute de la Bucureşti la Palermo, începând din 28 martie 2017, care va fi operată de trei ori pe săptămână, preţul biletelor pornind de la 24,99 euro, pentru călătorii în aprilie şi mai 2017. Compania are curse din Bucureşti spre Madrid, Roma, Milano, Bologna, Dublin, Londra, Bruxelles, Atena.

Ryanair concurează, pe piaţa operatorilor low-cost, cu Blue Air şi Wizz Air. Blue Air a transportat, în primele şase luni din acest an, 1,42 de milioane de pasageri, cu 82% mai mulţi comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015, pe fondul introducerii a 25 de noi rute în acest an şi extinderii flotei.

0