Avion prabusit in judetul Brasov, aproape de o cale ferata

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in apropierea localitatii Persani din Brasov. La fata locului au ajuns mai multe echipaje SMURD si echipaje de descarcerare.

URMARESTE SUBIECTUL PE HUFF.RO

UPDATE, ora 13:11 Incidentul vine la scurt timp dupa festivalul Airfield 2016, unde au participat numerosi artisti. Festivalul se termina maine. Acesta are loc pe aerodromul Magura din Sibiu.

UPDATE, Lucian Marciu, loctiitor sef ISU Brasov: “Sunt in drum spre locul accidentului. E vorba de un avion de mici dimensiuni. Doua persoane se aflau in interiorul avionului, una dintre ele a ramas blocata in avion, fiind carbonizata. Cealalta persoana s-a salvat”, a declarat acesta pentru Antena 3.

UPDATE, ora 13:02 In apropiere se afla aerodromul Ghimbav, la o distanta de 20 de kilometri. In zona Ghimbav se desfasoara in aceste zile evenimente aviatice.

AVION PRABUSIT IN MARE cu 66 de pasageri inauntru

UPDATE, ora 13:01 Avionul s-a prabusit intr-o zona nelocuita, pe un camp, in apropierea unei cai ferate. Locul unde s-a prabusit aeronava se afla intre localitatile Persani si Sinca Veche din judetul Brasov.

Deocamdata, nu se stie cati pasageri se aflau in acest avion de mici dimensiuni. Nu departe de ieri, un avion a avut probleme la decolare pe aerodromul din Csinadie, fiind cel de-al doilea incident de acest tip in mai putin de 24 de ore.

0