Horoscop Minerva Vărsător 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Vărsător 16-22 iulie 2017 – iată niște nativi care încep și ei săptămâna extraordinar, în sensul că perioada este un impuls pentru un nou proiect profesional dar și pentru inițierea unei noi relații.

Toate acestea se vor manifesta prin accente în crescendo până când vor face pasul spre ceea ce își dorsc. De asemenea, un accent important va cădea și pe latura financiară. Important este, că luna aceasta le va fi mai ușor să-și exprime identitatea și să fie ei însuși.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor fi extrem de preocupați de obiectivele pe termen lung. Este timpul să tragă o linie și să contabilizeze tot ce au realizat până acum ca să poată merge mai departe. Se vor exprima mult mai bine și mai ușor atunci când știu clar ce au de făcut.

În ce privește dragostea și afectivitatea lor, săptămâna este pentru nativii Vărsător necăsătoriți, o lună în care magnetismul și senzualitatea vor face, cum spune românul, ravagii, printre persoanele de sex opus.

Sunt magnetici și au sex-appeal-lul ideal pentru a face nu doar cuceriri, ci și o impresie excelentă. În perioada 16 – 19 iulie, cei care au o relație sau sunt deja un cuplu, vor simți pe pielea lor ce înseamnă să fii tandru, protector, atent la nevoile celuilalt, este dacă vreți un soi descărare afectivă, care simțeau de ceva vreme, că trebuie să se producă.

Cei care doresc să-și salveze mariajul au ocazia să o facă luna aceasta, pe 18 – 19 și 21 – 22 iulie, scoțându-și partenerii la distracție – o cină romantică, un film, la ștrand și chiar o mini vacanță la munte.

Tot acum pot alege dacă este timpul să devină părinți sau pot afla că vor deveni părinți. Au carismă și o putere de convingere care transpare din tot ce fac, dar mai ales din priviri.

Tinerii, elevi sau studenți, au șansa să-și dovedească originalitatea prin ideile pe care nu doar că le afirmă dar le și argumentează altfel decât aceștia sunt obișnuiți, uimindu-și dascălii cu profunzimea și claritatea lor.

Profesional este un moment excelent să facă față provocărilor lansate de colegi sau de cerințele locului de muncă. Relațiile cu colegii pot fi nuanțate prin atitudine pozitivă care va stârni admirația, dar și a șefilor, ceea ce va duce fie la noi responsabilități, fie o nouă poziție profesională în 17 și 18 iulie.

Au energia și fizică și mentală care să le permite să își materializeze ideile și proiectele, fără să întâmpine opoziție. Dau dovadă de agerime mentală, de gândire rapidă și viteză de reacție dar și de știința de a interacționa și a comunica cu oamenii.

Au darul de a vorbi clar, la obiect și își explică cu ușurință ideile. Este un moment excelent pentru a participa la reuniuni, întâlniri și negocieri de afaceri. Între 20 și 21 iulie, au parte de surprize plăcute și întâlniri care le stimulează creativitatea.

Acesta este un moment bun pentru a încerca ceva nou și interesant, și ar trebui să aibă suficientă libertate pentru a fi în măsură să facă acest lucru.

Pe 22 iulie au posibilitatea să socializeze în situații dintre cele mai neașteptate, momente care se pot lăsa cu noi amiciții dar și cu noi susținători și chiar sponsori pentru ceea ce doresc să facă.

Atât șefii cât și colegii apreciază atitudinea lor deschisă, francă, fără prejudecăți motiv pentru care este posibil să i se ofere o poziție de conducere.

Financiar și investiții, Saturn îi anunță că urmează o perioadă de progres constant pentru materializarea obiectivelor pe termen lung. Vărsătorii vor avea o atitudine responsabilă față de afaceri, de locul de muncă, de partenerii de afaceri.

20 – 21 iulie sunt două zile care le cere o bună judecată și abilități de organizare dacă vorbim despre un parteneriat de afaceri. De asemenea, este momentul ideal pentru a semna contracte sau pentru a negocia. Sunt favorizate investițiile pe termen lung și imobiliare. Banii vin și încep să le ajungă, în sfârșit, se pot achita taxele și ratele la timp, fapt care îi va mai liniști și pe ei, din acest punct de vedere.

Ca sănătate, se pot confrunta cu probleme de anxietate, de epuizare nervoasă, cu insomnii tipice semnului, cu o insuficiență circulatorie periferică însoțite de o alimentație deficitare care accentueză și mai mult starea de oboseală.

0