Horoscop Minerva Taur septembrie 2017

Horoscop Minerva Taur septembrie 2017 – Pentru Taur septembrie este o lună cu un potenţial extrem. Venus, stăpâna lor planetară, va ajunge în Casa iubirii şi energia ei va fi maximă. Toate acestea le vor aduce o grămadă de oportunități, un întreg ocean de posibilități, dar şi de probleme pe care vor trebui să le rezolve constructiv.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu alte cuvinte, să-şi distribuie resursele corespunzător şi să investească doar în direcțiile care lucrează în favoarea lor. Soarele, Marte, Nodul Nord, Mercur sunt în Casa iubirii. Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 5 septembrie, această casă va deveni foarte puternică, în timp ce bătălia se va da la nivelul Casei a 6-a, a muncii, a rutinei cotidiene şi a relaţiilor cu colegii de muncă, a sănătăţii şi a nutriţiei.

Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor. Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să își analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în septembrie, pentru că vor avea nevoie de asta.

Ultimul cadran al temei natale tinde să devină tot mai dominant, prin urmare, altele lucruri și, bineîneles, propriul interes, vor avea prioritate față de autonomia și puterea pe care şi-o doresc alţii. În acelaşi timp, Marte îi forțează să devină independenţi și agresivi, aşa că ar trebui să-şi folosească talentul dar mai ales voinţa pentru a depăși aceste neajunsuri, dacă vor să-i atingă scopurile propuse.

Relaţional, Pluto îşi continuă marşul triumfal prin Capricorn, călcând totul în picioare acolo unde lucrurile se pun de-a curmezişul. Pentru Taur în schimb, va amplifica trăirile romantice, dând un impuls vieţii sentimentale a acestora. Inteligența lor socială este destul de puternică și îşi pot permite să ia decizii corecte în materie de dragoste, relații și a unei sarcini, dacă îşi doresc asta.

Folosindu-şi farmecul personal şi senzualitatea îşi va găsi cu repeziciune un/o partner/ă trăind nesperate poveşti de dragoste. Influențele planetare sunt favorabile pentru reluarea unei relaţii pe care o credeau terminată sau să-şi unească destinul cu cel/cea pe care il/o iubesc. După 21 septembrie, eforturile Taureanului se vor concentra pe nevoia de a armoniza relațiile de familie. Menţinerea armoniei şi a liniştii mediului familial va fi un adevărat succes. Vor trăi momente de reală plăcere alături de familie.

Pe frontul profesional, nativii Taur vor trebui să aleagă opțiunea cea mai profitabilă. Să nu ezite să decline ofertele dacă nu le convin, să nu le fie frică intre în dispute cu colegii deoarece relațiile umane sincere sunt acum trambulina succesului lor în afaceri. Nu trebuie să coboare la un nivel material evident, ci să-şi amintească permanent care este scopul activității lor. Oricum, lor numai la carieră nu le stă mintea!

Taurii care caută un loc de muncă vor găsi unul destul de repede şi bun, cu ajutorul influxurilor benefice ale astrelor. Septembrie este o lună bună pentru a începe o afacere, dar să nu facă cum au obiceiul, la primul hop, să renunţe şi să-şi dorească să se întoarcă de unde au plecat. În asemenea momente, nu trebuie decât să ceară ajutorul colegilor, subalternilor sau familiei, munca în echipă fiind cea mai productivă.

Dacă nu au propria lor afacere, septembrie s-ar putea dovedi o lună liniștită, în sensul că circumstanțele nu îi vor obliga la vreo alegere dificilă, dimpotrivă, vor avea o mulțime de oportunități, cum spuneam, şi în această privință, le pot spune că nu vor pierde timpul tatonând terenul ci vor avea doar de câștigat, deși, fiecare întâmplare este un aspect unic pentru fiecare situație.

Important însă este să nu uite că poziția lui Venus nu îi favorizează, deci în niciun caz nu trebuie să acorde prioritate motivelor egoiste. În afară de asta, să evite să confunde planul sentimental cu cel de legat de afaceri, ceea ce ar putea conduce la consecințe dintre cele mai nefavorabile, așa că să aibă grijă.

Din punct de vedere financiar aceasta este o lună plină, datorită muncii, a simţului şi imaginației financiare de care vor da dovadă. Tranzitul lui Mercur prin diferite case va asigura fluxul de bani, care vor veni din diferite activități. În prima decadă, banii vor fi cheltuiți pentru familie sau banii vor veni cu ajutorul unora din familie.

După 20 septembrie, nu se va mai pune problema de investiții riscante. Sănătate și activitățile legate de copii vor fi binevenite. Până la sfârșitul lunii, unii nativi Taur pot câștiga bani din companii de modă, dar și din programe de fitness.

Sănătatea Taurului este mult mai bună în septembrie și poate fi îmbunătățită în continuare prin participarea la diverse programe de sănătate. Un pahar de suc de portocale sau un pahar de suc de lămâie în fiecare zi, timp de o lună, vă aduce organismului lor numai beneficii. De asemenea, puţină mişcare nu strică, un abonament la o sală de fitness, alături de o dietă personalizată, va contribui din plin la sănătatea lor.

0