Horoscop Minerva Scorpion 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Scorpion 16-22 iulie 2017 – pentru acești nativi cel mai important lucru este cariera, schimbările profesionale care, normal, aduc și schimbarea statutului financiar.

Dar la fel de importante par să fie acțiunile cu caracter social, originalitatea și iubirea și, bineînțeles, un ego pe măsură. Adăugați la asta că din 16 iulie dă și Marte o mână de ajutor. Cum? Infuzându-i cu energia de care au nevoie ca să facă lucrurile să meargă.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe 17 iulie Venus se pregătește să intre în Casa afacerilor prorpii, ceea ce înseamnă bani. Scorpionul are o latură foarte interesantă, asemenea Leului sau Vărsătorului, lui nu îi plac lucrurile mărunte, el vrea acțiuni de anvergură, lucruri mărețe, despre care să vorbească lumea. În bine sau în rău, depinde de unde sau cum privim lucrurile. Ei bine luna aceasta vor avea ocazia să dovedească din plin ceea ce am spus.

Afectiv, sunt maeștrii în a subjuga inima cuiva ca apoi să o ferece și chiar să o zdrobească. Conflictele pleacă de cele mai multe ori de la bani. Cu soția pentru că nu știe să administreze bugetul familiei, cu soțul că este prea moale cu copiii, cu copiii care vor de toate dar nu dau nimic în schimb, cu părinții care vor și ei ceva…

Ei bine, cel puțin săptămâna aceasta vor încerca din răsputeri să-i aducă pe toți cu picioarele pe pământ. Uni vor reuși, alții vor declanșa adevărate războaie! Maturii încearcă să depășească momentele de criză prin reușite profesionale care în loc să potolească lucrurile seamănă mai mult a paie pe foc.

Tinerii Scorpioni se cred neînțeleși, evita discuțiile cu părinții, unii nu au un cerc de prieteni chiar dacă frecventează un anumit mediu, alții se refugiază în studiu și cei mai mulți în relații menite să le ofere ce au neoie. Să nu mire pe nimeni dacă un adolescent Scorpion se lipește cum s-ar spune de o tânără de 21 – 26 de ani.

Aici nu este vorba doar despre senzualitate ci și despre nevoia lor de a descoperi lumea altfel decât prin simțuri. Au nevoie de oameni care să le deschidă drumul în viață, are nevoie de prieteni dar de prietenul pe care el îl alege după criterii numai de el știute.

Cariera profesională este scara rulantă a acestei luni. Încep să urce, tatonând terenul, nu le plac bisericuțele dar știu să le manevreze din umbră, este un manipulator extraordinar atunci când este vorba să-și atingă scopurile.

Este un coleg foarte bun și perioada 16 – 22 iulie va dovedi acest lucru, de încredere și de aceea puțini îndrăznesc să-l rănească sau să-l mintă acum, așa că ritualul muncii va deveni un bun colectiv în măsura în care această colectivitate le satisface nevoia de ascensiune pe scara ierarhică. Pot ajunge șefi, între 17 – 19 iulie, dar la fel de bine, se pot prăbuși între 18 – 22 iulie și aici vorbesc de Scorpionii care manipulează.

Nu îi sfătuiesc să facă investiții acum, oricât de mult și-ar dori, indiferent cât de tentantă ar fi oferta. Chiar dacă sunt scrupuloși atunci când investesc și adună cât mai multe informații legate de investiție, acum le scapă ceva.

Să amâne până în la începutul toamnei. În altă ordine de idei, banii vin și pleacă în funcție de ingerințele imediate. Posibile cheltuieli cu copii – meditații, cărți, excursii ș.a. dar și pentru problemele de sănătate ale unui părinte.

Nu aș spune că ei au probleme de sănătate, cât aș crede că este vorba despre epuizare și oboseală, iată măcar un motiv pentru care le spun să mănânce ponderat și să se odihnească cât mai mult.

Cele mai frecvente neajunsuri – durerile de cap care pot avea origini în tulburările hepato-pancreatice sau ale coloanei vertebrale.

0