Horoscop Minerva Săgetător septembrie 2017

Horoscop Minerva Săgetător septembrie 2017 – În septembrie, Săgetătorii pot conta pe finalizarea cu succes a tuturor proiectelor și sarcinilor pe care le au, cu anumite rezerve. Interesant este că energia stăpânului lor planetar, Jupiter, se acumulează și pentru ei va fi una excepțională.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Asta înseamnă că vor trebui să își asume singuri partea leului în tot ce fac și nu cred să fie ceva rău în asta, mai ales dacă ne gândim la cât sunt de deciși și de motivați în a-și pune în valoare capacitatea de muncă deosebită. O serie de schimbări radicale sunt posibile în sfera profesională. Acestea îi vor implica indirect, deși, dacă își vor pune în practică inițiativele, ar putea transforma totul în jur.

Măsura în care acest lucru va fi adecvat și profitabil pentru ei, o vor spune circumstanțele. Afectiv nu sunt probleme semnificative, deși sunt posibile situații interesante și chiar amuzante legate de familie. În ansamblu, dispun de ajutor astral care foarte probabil poate să le ofere o motivație serioasă și un impuls puternic pentru dezvoltarea viitoare. Sunt posibile și o serie de bonusuri care în momentul de față, sunt doar previzibile.

Este important să subliniem că Venus și Mercur vor arunca săgeți otrăvite spre semnul lor. Asta înseamnă că nu trebuie să-și asume riscuri și în nici un caz nu trebuie să lucreze cu sume mari de bani. Dacă știu să își dozeze energia, stresul îi va ocoli, altfel succesul ar putea să se transforme cu ușurință într-o colaps.

Sfera relațională s-ar putea dovedi destul de pașnică pentru Săgetător, poate chiar prea pașnică. Cu toate acestea, trebuie subliniat că acest lucru se va întâmpla doar în prima decadă, ca apoi, să înceapă să simtă schimbări serioase în jurul lor.

Situația se va schimba rapid. Săgetătorii care sunt singuri nu au mari șans să-și împlinească destinul în septembrie, dar noile contacte le pot scoate în cale oameni pe care îi vor numi ulterior prieteni adevărați.

În ansamblu, această perioadă va fi bună atât pentru Săgetătorii singuri, cât și pentru cei care au deja un statut de om căsătorit. Cele mai importante aspecte se vor referi la rudele apropiate. Sunt posibile și unele ciudățenii, precum și situații care mai târziu îi vor face să se amuze mult timp după aceea. Cu alte cuvinte, septembrie le va aminti ce înseamnă să râdă din toată inima alături de cei dragi.

Dar, este important să nu se aplece prea mult peste bord și să cadă în apă. Uneori, chiar și în familie, mi se pare logic să se gândească la ceea ce spun, mai ales când Venus este atât de agresivă față de semnul lor. Să fie atenți la dorințele altora și să nu pună un accent grav, chiar dacă există un motiv real. Acest lucru ar putea duce la conflicte cu cei din jur și la probleme cu sănătatea.

Profesional, este de reținut că cei care au propria afacere se pot concentra mai mult pe una sau două probleme în același timp. Să nu încerce să stabilească o listă de priorități ci să ia lucrurile în ordinea în care vin și să nu asculte pe nimeni din afară deoarece vor avea suficientă forță și voință pentru a gestiona totul.

În orice caz, ar fi normal să se concentreze pe cea mai variată și dinamică activitate, pentru că atunci rezultatul va fi cu siguranță în favoarea lor. Cei angajați sunt sfătuiți să nu ia în considerare noi acțiuni ci să își facă treaba, iar dacă au inițiative, atunci ar trebui să le pună în mișcare.

În această privință, nu trebuie să le fie teamă că pierd ceva pentru că nu riscă nimic, mai ales că în cercul lor vor găsi cu siguranță oameni care să îi sprijine. Să nu uite de poziția nefavorabilă a lui Venus și Mercur, chiar dacă profesional vor avea loc îmbunătățiri extraordinare.

Financiar, după cum am menționat deja, vor trebui să acorde deosebită atenție situațiilor care necesită cheltuieli. Să nu acționeze imprudent ci să fie încrezători, dar să își controleze emoțiile pentru că există șanse mari ca cineva să îi provoace să investească imprudent. Cu toate acestea nu se vor plânge de lipsa banilor.

Ar fi o explicație pentru cheltuielile de familie dar mai ales pentru propria sănătate. Au bani în măsura în care își pot satisface diferite cerințe. Veniturile lor vor spori cu ajutorul prietenilor sau a mediului social în care se învârt și care le vor oferi deschiderea necesară.

Cu sănătatea nu cred că se vor pune probleme până pe 22 septembrie, dată la care ar fi înțelept să ia o pauză și să respire. Nu le-ar strica nici puțină mișcare – sala de sport sau pur și simplu plimbări lungi.

Terapiile alternative sau curățarea organismului de toxine, vor fi posibile din a doua săptămână a lunii. Chiar și cristalele roșii își vor arăta pentru ei calitățile curative, nu trebuie decât să le folosească.

0