Horoscop Minerva Săgetător 24-30 septembrie 2017

Săgetător – deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale. Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor, pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează.

Pluto în Casa banilor proveniţi din munca proprie a acestor nativi operează la structurile intime ale psihicului şi dacă ei nu înţeleg că trebuie să renunţe la ceea ce este vechi şi perimat în modul de a-şi câştiga existenţa şi să să se plieze pe ceea ce este nou, va duce nu doar la blocaje ci va atrage riscul pierderii unor bunuri dar şi a proprietăţi. Zile de frământări 25, 26 şi 28 septembrie.

Totuşi, pentru cei angajaţi, Mercur pe axă socială ar trebui să îi facă prudenţi vis-a-vis de tot ceea ce înseamnă angajament şi responsabilitate. Marea încărcătură pe Casa carierei, între 3 şi 5 planete, ar trebui ca din toate punctele de vedere să acţioneze prudenţi şi să fie atenţi la ce decizii iau, la ce vorbesc, mai ales pe 27 septembrie sau când sunt într-o vizită în care femeile pot da cu bâta în baltă.

Este bine că acasă lucrurile sunt calme, cel puţin în zilele de 28 şi 29 septembrie. Pregătirea de toamnă le pot aduce surprize plăcute din parte copiilor, celor căsătoriţi sau primesc cu braţele deschise venirea pe lumea a încă unui sufleţel.

Le-aş sugera când sunt la volan să nu se enerveze şi să lase să fie depăşiţi, chiar şi neregulamentar. Mi se pare firesc să se bucure de integritatea organismului decât ca un puseu de tensiune să le aducă lucruri grave, nu de alta dar curând vor trebui să se implice în lucruri mari care să le asigure viitorul mult timp de acum înainte.

Cei de vârsta a 3-a să aibă grijă pe unde merg, pe unde calcă, să nu facă vreuna nefăcută sau la puseele unor boli cronice care se vor manifesta dureros. Este vorba tot despre picioare.

0