Horoscop Minerva Săgetător 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 16-22 iulie 2017 – și săptămâna aceasta vor munci pentru că ei au început anul într-o notă de hărnicie, cu Soarele marșăluind acum prin Rac, prin Casa călătoriilor, a studiilor academice, a credinței, a spiritului de aventură.

Cum Casa a 9-a este și casa strănătății ar putea să se implice într-un proiect social de anvergură. Este timpul pentru a deschide acel magazin sau de a începe promovarea serviciilor propriilor servicii?În timp ce mulți încearcă să se adune și să se concentreze pe ce au de făcut luna aceasta ei s-au întors la afaceri.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pentru ei, acum este important să-și stabilească prioritățile, programul de lucru și obligațiile familiare, cei care au familie, și în același timp să-și aproximeze și timpul dedicat fiecărei misiuni pe care și-o asumă.

Încrederea în sine este mai puternică și îi motivează atunci când totul este organizat și planificat așa cum își propum. Singurul element vulnerabil rămâne munca alături de colegi și de aceea îi sfătuiesc să se achite la timp de sarcinile pe care le primesc sau și le asumă, ceea ce le va aduce o notă specifică și bugetului personal.

Afectiv, din 17 până pe 20 iulie, romantismul exaltă și le poate aduce surpriza unor momente unice: stabilesc data nunții, o logodnă, cumpărarea unui autoturism sau vestea că așteaptă venirea pe lume a unui copil.

Relația câștigă în intensitate cu atât mai mult cu cât cei doi fie au o afacere comună, fie se decid să deschidă ceva împreună. Indiferent însă ce decizie vor, aceasta lua va fi un punct de cotitură în viața privată. Tinerii care abia s-au angajat într-o relație să fie atenți ce promisiuni fac deoarece evoluția relației ține de felul în care știu cum să o întrețină.

Totuși, le sugerez să se gândească bine dacă vor să facă pasul deoarece este foarte important ce își doresc de la viitor. Acolo unde familia are un cuvânt de spus, nu vor ieși din regulile casei, dar dacă familia le acceptă deciziile, nu va fi nicio problemă.

Pe de altă parte, din 17 până pe 22 iulie, cuplurilor cu ștate vechi într-ale căsătorie, vor trece printr-o perioadă tensionată care va avea impact asupra copiilor mai ales dacă sunt adolescenți. Plutește în jur o energie extrem de volatilă care face atingere cu comunicarea și procesul de luare a deciziilor, vezi pătratul Chiron – Saturn.

Profesional, ar fi bine să păstreze distanța și spațiu la locul de muncă, chiar dacă li se spune că sunt foarte buni, să nu facă din asta un act de bravadă pentru că nu vor face altceva decât vor stârni conflicte sau între 17 și 21 iulie, din postura de șef, vor fi puși frecvent în situația de a media conflcite. Trebuie să asculte ambele părți și abia apoi să decindă cine are dreptate sau la ce soluție să recurgă.

Si aibă grijă, deoarece este posibil să fie copleșit de punctele de vedere ale celorlalți ceea ce le poate induce frecvent, stări de confuzie. Sunt indicate ședințele fulger, scurte, punctuale.

Munca pentru comunitate îi poate remonta spiritual pentru că îi obligă să se cunoască pe sine. Orice comentariu le este interpretat și este posibil ca gluma să fie înțeleasă greșit sau să fie catalogat drept nesimți deși ei nu sunt deloc așa.

Financiar, pe 20 iulie li s-ar putea cere ultimativ să semneze un contract pe care îl discută de foarte mult timp și o vor face nu îninate de a discuta însă din nou, cu avocatul firmei sau juristul instituției.

Ar putea să se repună pe tapet necesitatea de a îmbina plăcutul cu utilul, adică problemele profesionale vor interfera cu cele personale, cel puțin între 18 și 19 iulie, ca apoi, între 21 și 22 iulie noua tehnologie să le permită să fie și acasă și la muncă în sensul că și dacă vor fi plecați în călătorii de afaceri sau de serviciu și cu telefonul ori cu tableta vor fi capabili să dirigue ingerințele financiare ale familiei.

De asemenea, este posibil să-și concentreze atenția asupra pieții imobiliare în ideea unor investiții pentru mai târziu sau chiar achiziționează un teren.

Ca sănătate, mare problemă rămâne cea a alimentației, o alimentație dezorganizată, mese copioase urmate de crize biliare, mâncatul odată pe zi îi poate transforma în țintă pentru declanșarea unor boli greu de vindecat sau ireversibile gen diabet, ficat gras, pusee artritice ș.a.

0