Horoscop Minerva Săgetător 10-16 septembrie 2017

Horoscop Minerva Săgetător 10-16 septembrie 2017 – deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale.

Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează.

Pluto în Casa comunicării şi în pătrat cu Jupiter, operează la structurile intime ale psihicului şi dacă ei nu înţeleg că trebuie să renunţe la ceea ce este vechi şi perimat să să se plieze pe ceea ce este nou va duce nu doar la blocaje ci poate atrage riscul pierderii tuturor bunurilor dar şi a prietenilor şi susţinătorilor. Zile grele 11, 12, 13 septembrie.

Totuşi, pentru cei angajaţi, Mercur în Casa carierei alături de Venus, Marte şi Nodul Nord le mai îndulceşte niţel săptămâna făcându-i să uite de stresul cotidian.

Este bine că acasă lucrurile sunt calme, cel puţin zilele de 14 şi 15 septembrie şi le pot aduce surprize plăcute din parte copiilor celor căsătoriţi sau primesc vestea că în sfârşit, vor deveni părinţi.

Le-aş sugera când sunt la volan să nu se enerveze şi să lase să fie depăşiţi, chiar şi neregulamentar. Mi se pare firesc să se bucure de integritatea organismului decât ca un puseu de tensiune să le aducă lucruri grave, nu de alta dar curând vor trebui să se implice în lucruri mari care să le asigure viitorul mult timp de acum înainte.

0