Horoscop Minerva Pești septembrie 2017

Horoscop Minerva Pești septembrie 2017 – Jupiter, stăpânul lor tradițional, va avea o poziție puternică în septembrie, ceea ce le va spori încrederea în sine.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

De aceea, în termeni generali, începutul toamnei va fi absolut unul de succes pentru ei. Vor exista anumite nuanțe de care vor fi nevoiți să țină cont, pentru a evita greutățile și pentru a obține rezultatul care să le satisfacă dorințele cel mai intime. Cu toate acestea, nu vor depune eforturi deosebite.

În domeniul muncii, vor dezvolta inițiativele pe care le au, vor face un pic de efort, dar la final vor obține cu siguranță rezultatele de care au nevoie pe parcurs. Vor ajuta alte persoane să avanseze în carieră.

Este puțin probabil ca sfera relațiilor personale să evite chiar toate conflictele, deși în timpul primei decade li se va părea că toate merg într-un ritm haotic. Să nu îi deranjeze pentru că totul va funcționa cum spun eu, ceas pentru ei, cu siguranță. Cel mai important lucru este să creadă în ei înșiși.

Încrederea în propriile forțe va fi una dintre armele la-ndemână. Poziția nefavorabilă a lui Mercur în combinație cu alinierea evident agresivă a lui Venus ar putea să le submineze poziția în cuplu, însă vor ajunge la un rezultat negativ numai dacă va prevala lipsa de încredere sau o atitudine decadentă față de viață.

Relațional se va remarca o intensificare a dinamicii vieții lor. În prima decadă, riscurile sunt destul de numeorase și dintr-o perspectiva văzută în mod clar părtinitoare. Abia pe la mijlocul lunii, vor avea toate informațiile necesare și vor înțelege că situația pentru ei se dezvoltă într-o manieră favorabilă, în special având în vedere că rezultatul final a fost cel căutat.

La începutul celei de-a doua decade, ar fi logic ca unii Pești să devină ceva mai activi. Celor singuri, astrele nu le garantează un succes extraordinar, dar există o șansă reală să își întâlnească destinul. Bineînțeles, în această privință, nu trebuie să se îngrijoreze dacă la început nu vor știi încotro merge relația.

Eu îi sfătuiesc să lase lucrurile să curgă, să nu le fie teamă de apropiere. Este important să păstreze această distincție, chiar dacă la început vor fi lunecoși, indeciși, trebuie să înțeleagă că așa este jocul iubirii și nu înseamnă că alunecă în ipocrizie. Pentru cupluri, multe incertitudini în această lună: au senzația că sunt pe nisipuri mișcătoare și abia spre sfârșitul celei de-a doua decade, vor simți terenul ferm sub picioarele lor, o stabilitate care se pare le-a lipsit de ceva timp.

Este puțin probabil să se confrunte cu stări conflictuale, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie tot timpul relaxați. Dacă înțeleg intuitiv că ceva nu este corect, ar face mai bine să o spună clar. Dacă nu cred în abilitățile lor, ignoră unele semnale și poartă ochelari de cal, atunci nu vor face decât să dea apă la moară nebuniilor lui Marte și ale lui Mercur aflați în opoziție.

Profesional, lucrurile par să fie marcate de o oarecare ambiguitate. Probabil că nu va avea dinamica pe care o așteaptă ei. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că realizarea unei creșteri financiare semnificative este realistă și nu numai de viitor.

Trebuie doar să treacă prin prima decadă a lunii calmi, să nu recurgă la măsuri deosebit de active, deoarece au șansa să-și folosească resursele și influența fără a fi agresivi. Dacă lucrează pentru ei, nu vor tolera conflictele dintre subordonați.

Dacă sunt angajați, ca majoritatea, atunci să acorde o atenție mai mare cooperării cu colegii. În primul rând trebuie să existe comunicare dacă doresc să atingă o anumită poziție în ierarhia firmei sau a instituției în care lucrează, apoi ei nu trebuie decât să își facă treaba. După aceea, ar fi logic să acorde atenție alternativelor, mai ales dacă iau în considerare faptul că tot ceea ce au învățat ori știu, se fac cunoscute la modul cel mai activ. Să nu se teamă de oportunități, să nu se îndoiască de ei sau de oamenii apropiați lor, altfel vor contracara poziția dificilă a lui Mercur și a lui Marte.

Financiar nu se pot plânge de probleme, au bani, dar pentru asta trebuie să depună ceva efort. Uneori nu sunt mulțumiți de mijloacele pe care le adoptă pentru a face bani. Sunt de aşteptat conflicte cu prietenii pentru probleme băneşti. Partenerul îi va ajuta să-şi sporească veniturile şi este posibil să obţină bani de la investitori și din asigurări.

Nu vor avea nici o problema în a obţine finanţare pentru extinderea activităţii lor. Câștigurile lor pot fi îmbunătățite prin reducerea cheltuielilor inutile. De asemenea, este posibilă îmbunătățirea veniturilor prin completarea sau finalizarea studiilor suprioare. Nativii Peşti care lucrează în străinătate îşi extinde perspectivele financiare.

Sănătatea necesită mai multă grija în aceasta lună şi poate fi afectată de viaţa socială trepidantă. Îşi pot îmbunătățiți însă sănătatea, păstrând armonia cu prietenii și partenerii. O dietă adecvată şi renunţarea la aventurile de o noapte va fi benefică, după cum la fel de benefice vor fi renunţarea la grăsimile nesănătoase din sucuri, snackuri sau junk food.

0