Horoscop Minerva Pești 17-23 septembrie 2017

Peşti – ceva îi aduce pe acești nativi cu picioarele pe pământ săptămâna aceasta. Va fi o săptămână cu dus întors. Marile lor probleme vor fi legate de felul în care înţeleg că trebuie să se despartă de ceea ce au că se numeşte el trecut, amintiri sau parteneriat.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Simt că trebuie să înceapă altceva, dar pentru a începe ceva nou trebuie mai întâi să o încheie cu problemele vechi. Iar problemele lor sunt destul de profunde. De aceea, săptămâna aceasta pentru ei cred eu, va fi o săptămâna a deciziilor.

Din punct de vedere relaţional, chiar şi în cuplurile mature femeile vor fi cele care vor pune punct relaţiei, sătule să tragă singure la căruţa căsătoriei. Multe vor fi acuzate că s-au săturat de prea mult bine, dar aceasta este imaginea care se vede din afară, nimeni nu ştie ce se petrece în casa cuiva chiar şi cei care spun că îi cunosc foarte bine.

Multe dintre dispute au plecat de la bani, de la câţi bani aduce fiecare în casă, de la cât şi cum contribuie fiecare la păstrarea căminului şi nu mă refer acum la administrarea cheltuielilor, de la felul în care înţeleg să îşi trăiască viaţa în cămin şi de aici necazul.

Alți Pești s-au săturat să tot fie dădăciți de mame sau de soacre și vor pune piciorul în prag, așa se face că unii parteneri vor fi puşi să aleagă între propria familie şi mamă, dar indiferent de motivaţie, cert este că femeile vor fi cele care vor pune piciorul în prag. Zile negre 18, 19, 20 şi 22 septembrie.

Profesional, continuă cascada de schimbări la locul de muncă, ei înşişi ar putea să schimbe serviciul sau direcţia şi nu le va fi rău deloc. Unii pot decide că cea mai bună muncă este cea pe cont propriu, adică de acasă și nu sunt prea departe de adevăr.

Pentru Peştii care muncesc în străinătate, lucrurile încep să se așeze în matcă, fac munci care nu le plac dar le fac din lipsă de altceva și pentru că sunt destul de bine plătite.

Alți Pești se pot pomeni fără loc de muncă, fie nu li se reînnoieşte contractul, fie s-au săturat să își bată toți joc de el și își ia lumea în cap ş.a. Îi sfătuiesc să nu ia o decizie pripită, Luna Neagră deși a ajuns o sperietoare, îi va ajuta prin acutizarea intuiției și vor știi din instinct cum să reacționeze. Zile mai grele 19, 20 şi 20 septembrie.

Toate aceste schimbări sunt însoţite, bineînţeles şi de schimbări de statut financiar. Oricum bugetul nativilor Peşti este unul consolidat aşa că se pot considera fericiţi, mai ales că sunt avantajaţi şi de posibilitatea să mai vină nişte bani, mai ales dacă aceştia sunt donaţii, moşteniri sau parte dintr-un partaj. Sunt avantajate femeile.

Atenţie la glicemie, trebuie să consume lichide pentru a preveni tensiunea şi să mănânce puţin şi des. Sub nicio formă să nu recurgă la energizante!

0