Horoscop Minerva Pești 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Pești 16-22 iulie 2017 – săptămâna este una foarte specială. Nu vorbim despre prea multe tranzite dar cele care sunt, sunt puternice.

Energia mercuriană împletită cu cea saturniană este poate cea mai vizibilă, ale cărei influxuri se vor sincroniza perfectă pentru a-i ajuta să-și stabilească noi obiective ambițioase și pentru anul acesta și pentru anul următor.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vor trebui să socializeze mai mult pentru a diminua stresul din relațiile lor și să le armonizeze. Au oportunitatea de a-și materializa visele și asta ar trebui să îi facă mai atenți dar și mai transparenți în relațiile cu cei din jur. Dacă luna debutează cu o stare de lentoare, tipică acestor semne, foarte repede vor găsi motivația care să-i ranforsese cu energie și să se apuce de muncă.

Este foarte important să aibă o preocupare care să îi motiveze.
Afectiv, între 16 și 18 iulie, arată disponibilitatea spre iubire. Nativii Pești sunt ființe extrem de romantice, de iubitoare dar au o singură meteahnă, dezvoltă dependențe față de persoanele iubire până la obsesie ceea ce poate duce la varii forme de psihoze.

Ei bine, cred că unii dintre ei încep să înțeleagă acest lucru și încearcă să de o curgere aparte trăirilor prin…relaxare. Să se relaxeze și să lase lucrurile să curgă.

În cuplu, vor avea capacitatea de a-și exprima dragostea și afecțiunea așa cum nu au mai făcut-o de multă vreme, este ca și cum am spune că îi dă romantismul afară din casă, ceea ce le sporește farmecul și senzualitatea. În acele cupluri în care tensiunile sunt aproape tangibile, să se gândească înainte de a lua o decizie, la tot ceea ce au apreciat la partenerii lor și ce a dus la pierderea acelor valori.

Pentru Peștii care acum cunosc fiorul dragostei pentru prima oară lucrurile nu vor fi chiar așa cum își doresc, foarte repede vor realiza ca s-au înșelat și deziluzia va fi amară. Totuși starea aceasta de simbioză între iubire și realitate le sporește creativitatea în perioada 19 – 21 iulie, mai ales celor care sunt artiști la propiu și nu la figurat.

Și iată că trecem partea legată de profesie! Dacă au un parteneriat de afaceri ar face bine să se gândească cum îl pot dezvolta, ce evoluție va avea și nu este musai să impună limite sau restricții, nu, dar trebuie să-și stimuleze partenerul astfel ca lucrurile să decurgă așa cum își doresc ei.

Dacă simt că lucrurile nu mai merg atunci să se retragă din parteneriat fără nici un regret. Între 18 – 22 iulie simt că o mână nevăzută îi conduce spre materializarea scopurilor și inițiativei.

Va fi o perioadă în care vor munci mult, își vor asuma multesingurul lucru care li se cere este să rămână cu picioarele pe pământ. Apoi, în zilele de 20, 21, și chiar 22 iulie pot primi o mână de ajutor de la o persoană influentă, iată măcar un motiv ca să se revanșeze față de acestea așa cum numai ei știu.

În relațiile cu colegii de muncă se comportă asemenea mamei răniților, o vorbă bună, un gând frumos, o mângâiere încât dacă nu sunt atenți se pot trezi sufocați cu propriile sentimente și asta rezultă din dorința înnăscută de a-i ajuta pe ceilalți, ceea ce cred eu că îi face speciali. Dar întreb eu, pe ei cine îi ajută?

Financiar, Jupiter face ca în perioada 18 – 22 iulie, să le sporească nevoia de a experimenta speculații financiare. Aceste experimente le pot aduce oportunități care să le bage bani frumoși în buzunare – printr-un contract de prestări servicii, printr-un contract de sponsorizare sau o donație.

Ca și cum forțele nevăzute ale intuiției îi transformă în veritabili păpușari care se joacă cu ocaziile de o manieră simplă dar ingenioasă și dau clasă ca să spun așa șefilor sau patronilor, persoanelor importante din viața lor, dar și corporațiilor și agențiilor guvernamentale.

Să fie atenți însă, pentru că la un moment dat uită de măsură și asta se poate întoarce împotriva lor. Din Învingători pot deveni victimele unor înșelătorii rafinat elaborate ale căror ramificații duc acolo unde nici nu se gândesc. Altor Pești, le intră bani în buzunare, nu atâți cât și-ar dori, fapt care îi nedumerește.

Ca sănătate, să fie atenți la imunitate, să evite anxioliticele, alcoolul sau băuturile energizante, le-o spun oride câte ori am ocazia, deoarece sunt vulnerabili la dependențe. Cel mai bun lucru este să se odihnească cât de mult pot și să respecte mesele principale ale zilei.

0