Horoscop Minerva Pești 13 – 19 august 2017

Peşti – ei bine, pentru aceşti nativi lucrurile se simplifică şi mai mult faţă de ultimele săptămâni. Sfatul meu este să-şi asculte instinctul şi să lase lucrurile să curgă.

Horoscop săptămânal Minerva 13-19 august. APASĂ PE ZODIA TA pentru a-ți citi HOROSCOPUL:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Cu Marte în Leu într-o conjuncţie separantă cu Soarele se vor simţi nu doar mai puternici, ci şi că au mai multă energie ceea ce va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atenţi cum îşi dozează energia pentru că Nodurile Lunare, dar și cojuncţia Saturn – Lună Neagră îi cam secătuieşte de putere şi se vor pomeni că nu au nicio reacţie.

Cea mai echilibrată mi se pare axa financiară şi cred că norocul lor în această săptămâna este legat de felul cum muncesc şi cum ştiu să adune.

Pe 14 august au forţa să se angajeze în proiecte de anvergură dacă li se cere, mai ales femeile, proiecte care implică în mare parte creativitatea ştiut fiind că sensibilitatea lor este direct proporţională cu încrederea care li se acordă şi cu cadrul în care evoluează.

Este posibil, de asemenea, să li se aprobe un împrumut – bancă, CAR, pentru achiziţiile de care au nevoie, sau să li se mărească salariul, de această dată direct proporţional cu realizările lor dar înainte de a-i lua să se gândească de douăr ori pentru ce le trebuie aceşti bani.

16 august îi poate surpinde pe unii nativi Peşti pe drumuri. Fie sunt în delegaţie, fie în concediu, fie întâmplător ajung unde nici nu se gândesc dar unde totul pare să lucreze în favoarea lor, de la plăcerea de a călătorii la cea de întreprinzător, fie vor deveni fericiţii posesori ai unui contract, la drum, bineînţeles, vizând uzufructul viager al unui unchi sau mătuşi care musai vor să se dea în îngrijirea lor.

Pe 17 august destui de mulţi Peşti se vor gândi serios la condiţia lor socială, în ghilimele spus, şi să nu vă mire dacă veţi auzi că îşi strâng lucrurile, îşi fac bocceluţa şi decid să emigreze în cel mai elegant mod, spun elegant ca să dau o notă de coloratură unui gest cu aspect de disperare pentru că ei nu înţeleg că cel mai mare rău şi-l fac singuri, prin depedneţele pe care şi le crează, prin stringurile, legăturile pe care nu ştiu ori nu pot să le taie la vreme şi atunci se pomenesc că se sufocă şi nu au altă cale de scăpare decât fuga. Dar fuga de realitate poate deveni un viciu iremediabil.

Altor Peşti, Zmeul cu focar Jupiter le vine în ajutor şi le oferă trambulina de pe care să se arunce cu capul înainte, de această dată în sensul bun al cuvântului, şi să dea dovadă că sunt buni menegeri financiari şi se pomenesc uite aşa, cât ai bate din palme, că sunt apreciaţi. Nu i-aş sfătui să accepte funcţii de conducere acum ci să aştepte să se liniştească apele, adică să treacă alegerile.

Posibile propuneri de a intra în politică, ideea nu este rea, dar să fie atenți în ce se bagă.

18 august ar putea fi pentru ei o zi a bucuriei, a jubilării, a atingerii unui standard financiar – banii vin pe cele mai ciudate căi, care să le permită să nu le mai fie teamă de nimic. Totuşi să-şi plece ochii la cei pe care îi au în subordine, să nu le ignore nevoiele pentru că având grijă de aceştia îşi sprijină propriile ingerinţe.

Doamnelor, pericol de avort spontan, dar și de diskinezie biliară. Şi pentru ei încă o atenţionare la alimente şi alimentaţie în această perioadă!!

0