Horoscop Minerva Leu 16-22 iulie 2017

Horoscop Minerva Leu 16-22 iulie 2017 – pentru ei, săptămâna debutează furtunos și la propriu și la figurat deoarece atinge aproape toate domeniile vieții.

În aceeași măsură Leii se bucură de o infuzie de energie interioară care îi ajută să se miște cu lejeritate și, în același timp cu agilitate și chiar cu un dram de versatilitate, printre evenimente ceea ce îi ajută să rezolve tot ce este de rezolvat. Totul stă în strategia de abordare a evenimentelor. În primele trei zile, vor întocmi liste de priorități și vor trece rapid la acțiune.

PREVIZIUNILE INTEGRALE PENTRU FIECARE ZODIE. ALEGE ZODIA TA:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Afectiv lucrurile nu stau rău, Jupiter în Casa comunicătii în sextil cu conjuncția Luna Neagră – Saturn vorbește despre stabilitate, chiar despre o oarecare armonie, o armonie găsită după foarte mult timp în care cei doi parteneri au dus o adevărată luptă pentru dominație și în care nativul Leu a dovedit înțelepciune și a făcut un pas înapoi, fapt care a adus liniștea în casă.

Pentru cei care nu sunt căsătoriți, perioada 17 – 25 iulie este o perioadă de provocări, să-și dovedească lor că sunt bărbați, iar pe de altă parte să dovedească celorlalți că se pot implica emoțional.

Ei bine, vorba cântecului, dacă întâlnirea nu pare să prevestească o relație de viitor, eu le spun să aibă răbdare. Între 19 – 21 iulie, cei care oscilează între două femei să o aștepte pe a treia pentru că indiferent pe care o vor alege, periodic sufletul lor va alerga la cealaltă. Până și maturii care voiau să pună punct par să-și mai acorde o șansă.

21 – 22 iulie, Aripile stârnesc pasiuni, dar nimneni nu știe ce ascunde o asemenea configurație, de aceea i se și spune Aripi de Înger, de fapt, se duce o luptă cu sine în ideea că nativii Leu trebuie să se așeze la casa lor în cazul că nu sunt căsătoriți, în timp ce alți nativi evită să se complice și preferă distracția. Zmeul care se formează pe 21 iulie de exemplu, îi atenționează să nu uite de latura spirituală a vieții.

Profesional, Pluto în Casa muncii, a rutinei și a relațiilor de muncă anunță schimbări profunde, cu atât mai interesante cu cât ele nu sunt la vedere ci se produc în interiorul lor.

Vor începe prin a-și accepta colegii, a-și accepta relația pe care o presune postul pe care îl ocupă, vor da dovadă că știu ce au de făcut și dacă trebuie ca în perioada 18 – 20 iulie să dea un concurs pentru un post mai bun, să o facă.

Sunt avantajate cariere în domeniul menegementului economic, marketingului dar și cele care țin de arhitectură, de la imobile la mediul ambiant. Până în 24 iulie ar putea semna contracte interesante, trigonul în semne de Foc aș spune că îi avantajează pe toți cei care lucrează în domeniul media, comunicare și pe cei care scriu. Între 22 – 25 iulie o turnură neașteptată în sensul unei investiții minime care le poate aduce avantaje mult timp de acum înainte.

Financiar, trebuie să aibă grijă la taxele pe care le au de plătit, dar și la felul cum conduc să nu urmeze o cascadă de amenzi și cum amenzile auto sunt cele care sunt…nu-i văd bine.

S-ar putea ca unii nativi să renunțe la statutul de angajat în ideea că își vor deschide ceva pe contr ptopriu, mai ales în a doua parte a săptămânii, tentația de a reveni în sânul naturii fiind foarte mare.

Ca sănătate însă, mare atenție la tensiune, la metabolismul care după 40 de ani induce schimbări masive și definitive, la tulburările gastro-intestinale. Tinerii se pot plânge de dureri de cap și atunci sfăuiesc un control la rinichi.

0