Horoscop Minerva Gemeni septembrie 2017

Horoscop Minerva Gemeni septembrie 2017 – Dacă au nevoie de un sfat este bine să îi întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

APASĂ PE ZODIA TA DACĂ VREI SĂ-ȚI CITEȘTI HOROSCOPUL INTEGRAL PE LUNA SEPTEMBRIE:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni deodată, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis.

Apoi, vor răspunde la mesaje şi vor da mesaje dar să fie atenţi cui, pentru că unul dintre ele pare să fie foarte important pentru ei și ajunge exact acolo unde nu vor, în mesageria unor baieti buni. Să nu uite că vorba dulce mult aduce. Se vor mobiliza alături de prieteni, să rezolve anumite probleme. Au idei care se pot fructifica și vor primi aplauze la scenă deschisă. Dacă îşi ascultă intuiţia totul va merge strună!

Relaţional se văd în situaţia de a decide ce să facă: să rămână cu prietenii sau să aleagă relaţia. Sau altfel, a trecut prea mult timp de când nu s-a mai văzut cu prietenii? Ar putea s-o facă după 1 septembrie fără să se supere cineva. Posibil ca întâlnirea cu vechii prieteni să le îmbunătăţească şi viaţa sentimentală?

De ce nu? Dacă sunt singuri, iată şansa de a întâlni persoana perfectă pentru ei. La urma urmei, cei mai buni prieteni sunt şi cei mai buni aliați atunci când este vorba de întâlnirea cu o persoana potrivită, ajutându-i să navigheze în apele dulci şi străvezii ale curtării, care Gemenilor li se pare foarte complicat.

Cu puţin efort, dacă au stabilit conexiunea, toate eforturile lor se vor dovedi extrem de plăcute şi de relaxante. Apoi, să nu uite că nicio poveste de dragoste nu rezistă fără comunicare. Singurătatea în doi este mai cumplită decât cuvinte. În familie strălucesc și le place faptul că sunt în atenţia tuturor. Se sfătuiesc cu prietenii legat de o situaţie personală.

Când vine vorba despre locul de muncă, mă întreb dacă sunt capabili să ducă la capăt pariul profesional? Pentru că şi-au pus în cap să demonstreze de ce sunt capabili şi cum creativitatea lor este proverbială, sunt convinsă că vor face faţă provocărilor.

Chiar dacă nu intra în detalii, faptul că au curajul să se implice le-ar putea oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţe fericite le aduc câteva zile fantastice în prima decadă a lunii. Dacă îi deranjează ceva la locul de muncă, este comunicarea alambicată. Nu le place nici ermetismul, nici secretele pe şoptite şi nici vorbele spuse pe jumătate.

De pe la mijlocul celei de a doua decade, zilele le vor fi marcate de o explozie de creativitate în echipă cu un coleg, numai bine să fie remarcaţi de şefi şi să fie invitaţi să li se alăture la o partidă de tenis sau de vânătoare. Foarte bine dar să nu li se urce la cap, cum se mai întâmplă.

Financiar, proiectul în care lucrează se va exinde şi cu remuneraţia aferentă, deci nu se vor putea plânge că nu au bani. Apoi, cei care doresc să trăiască pe cont propriu se pot angaja într-un parteneriat de afaceri undeva după 20 septembrie.

Cei care lucrează în domeniul media sau în televiziune pot fi cooptaţi în proiecte de anvergură, altele decât cele cu care s-au obişnuit, ceea ce le va ridica statutul financiar unde nici nu se gândesc. În sfârşit, venirea pe lumea a unui copil le poate spori soldul bancar.

Cu sănătatea, este posibil să îşi dorească să abandoneze stilul de viaţă de până atunci şi să îşi dorească ceva nou. Să nu facă pasul până nu discută cu un nutriţionist şi cu un antrenor de sală. Apoi, dacă se simt obosiţi asta se datorează nu nopţilor pierdute, ci faptului că nu au un program de odihnă adecvat. Ceaiurile de plante și cristalele semnelor de aer – Agat, Crisopraz, Citrin, Piatra Lunii, Perla, Safir galben și Topaz, le pot echilibra energiile!

0