Horoscop Minerva Gemeni 21-27 mai 2017

Horoscop Minerva Gemeni 21-27 mai 2017. Aici lucrurile se combină ceva mai armonios săptămâna aceata, pentru că intervine Găleata, modelul planetar despre care am vorbit şi altă dată, ca şi cum acestor nativi le-ar veni mintea la cap, să folosesc un eufemism, şi să realizeze că erau pe punctul să facă o mare prostie renunţând la o căsătorie sau la o relaţie în urma căreia se puteau alege şi cu ceva bani.

Apar controverse în perioada 22-26 mai din punct de vedere amoros

Citește horoscopul Minervei INTEGRAL pentru fiecare zodie:
BERBEC
TAUR
GEMENI
RAC
LEU
FECIOARĂ
BALANȚĂ
SCORPION
SĂGETĂTOR
CAPRICORN
VĂRSĂTOR
PEȘTI

Totuşi, în perioada 22 – 26 mai, în cuplurile mature adie a controverse, a discuţii în contradictorii şi cum Gemenilor nu le place să se certe, vor abandona cursa şi vor trage uşa după ei. Eu le-aş sugera să se mai gândească, să iasă, să se calmeze şi să se întoarcă.

Problema este că Jupiter din Casa iubirii face un trigon cu Marte dar şi o opoziţie cu Venus iar în Casa parteneriatelor este Luna Neagră în opoziţie cu Soarele şi în pătrat cu Partea Norocului, ceea ce ar putea aduce încă o serie de blocaje la nivel de comunicare nu doar cu partenerul de viaţă şi cu copiii ci şi cu prietenii.

Vor trebui să-şi schimbe optica vis-a-vis de bani, la ei se aplică invers axioma, banul este făcut să circule nu doar mijloc de acumlare, ei bine ei trebuie să priceapă că banul este făcut să fie şi acumulat nu doar cheltuit. Pe de altă parte, să fie atenţi pentru că dacă divorţează se va pune problema câştigurilor aduse în familie şi partenerul de viaţă ar putea aduce dovezi că a câştigat mai mult decât ei.

Se păstrează imaginea coerentă şi susţinută profesional, doar că acum, le-aş propune să rămână la faza de concepţie, să pună pe hârtie ideile pe care le au, să le gândească, să le sucească pe toate părţie, dar să nu treacă la acţiune, cum le-am spus şi săptămâna trecută, stăpânul semnului lor este retrograd. Vor să pună în aplicare ideile pe care le au să aştepte şi să o facă după 21 mai.

Lucrurile se complică din punct de vedere financiar

Financiar par să se complice lucrurile, chiar dacă au parte de un partaj anevoios, se văd în situaţia de a returna un împrumut vechi sau pur şi simplu vor trebui să justifice în faţa autorităţilor sume de bani, versatilitatea lor este proverbială când ne gândim modul de a câştiga bani şi uneori, Gemenii mai calcă şi în străchini, mai sar pârleazul şi în grădina ilegalităţilor şi toate acestea pot ieşi la iveală şi Doamne fereşte pot ajunge în altă parte. Atenţie la zilele de 25 mai când este şi Lună Plină şi la 26 – 27 mai.

Săptămâna aceasta probleme va ridica axa pancreatică, modul lor de alimentaţie care nu este chiar unul sănătos, mai ales că le plac snacku-rile, să fie atenţi nu cumva să facă vreo pancreatită acută, forma cea mai gravă, sau o diskinezie biliară care să îi ţină câteva zile sub observaţie.

0